Arkitekt

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med 1250 ansatte fordelt på 32 kontorsteder. I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere. Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

Firma Asplan Viak
Fylke Vestfold og Telemark
Sted Skien
Søknadsfrist 15.08.2023

Stillinger (135)

Er du en arkitekt som brenner for bærekraftige løsninger?

Brenner du for arkitektur og bærekraft? Ønsker du å skape langsiktige løsninger som former samfunnet vårt? Er du en lagspiller som ønsker å jobbe i et sterkt fagmiljø, med spennende prosjekter, stor tverrfaglighet, og over hele landet? Da bør du søke til oss!

Asplan Viak er et av Norges største Arkitekt- og Rådgivende Ingeniørfirma med en særlig spisskompetanse innen miljø. Vi er nasjonalt over 100 arkitekter som sitter tett på tverrfaglige kollegaer som dyktiggjør oss innen varig design og bærekraft. Alle våre prosjekter baserer seg på at vi skal levere på trippel bunnlinje, der miljø, samfunn og økonomi er sidestilt. Dette gjøres gjennom at vi er organisert som en stiftelse, der alt overskudd kommer tilbake til utvikling av firmaet. Slik er vi i stand til å ha egne innovasjonsprosjekter, og ha kontinuerlig kompetanseutvikling.

Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig arkitekt til vårt kontor i Skien. Arkitektgruppen er i dag 8 medarbeidere, med totalt ca. 50 kollegaer på kontoret. Fagfeltene spenner bredt fra arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere, til byggeteknikk, vann og infrastruktur. Kontoret ligger midt i byen, ved Landmannsparken, men med nye, spennende lokaler under planlegging, like i nærheten. Vi har også et lite satelittkontor i Larvik, der to av arkitektene våre sitter.

Vi har nasjonal spisskompetanse innen bad og idrettsanlegg, og arbeider med større bolig- og kontorbygg, ulike mulighetsstudier mm. Flere av prosjektene er sammen med våre plan- og landskapskollegaer. Vi har fokus på tverrfaglige, samfunnsbevisste og miljøriktige løsninger, og ønsker oss flere engasjerte kollegaer.

Aktuelle arbeidsoppgaver

  • Prosjektering fra skisse til detalj- og utførelsesnivå
  • Arkitektfaglig rolle i planprosesser
  • Mulighetsstudier og konseptutvikling innen de fleste oppdragsområder
  • Oppdragsledelse, søknadsarbeid
  • Visualisering

Hos oss blir du en del av et faglig interessant miljø, med mot, glød og respekt som kjerneverdier. Du vil få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med mening, med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag. Vi har gode pensjons-, helse- og andre forsikringsordninger, samt studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og fem ukers ferie i tillegg til fri hele romjulen og påskeuken.

Vi tror du har

  • En sterk visuell formidlingsevne
  • God kommunikasjonsevne på norsk
  • Evner å jobbe selvstendig og strukturert, men og jobber godt i team
  • Tar initiativ og ansvar i jobben din
  • Motivasjon, engasjement og er løsningsorientert
  • Mastergrad i arkitektur
  • Relevant erfaring, fra prosjekt- og oppdragsledelse, ArchiCAD og parametrisk design, eller mulighetsstudier og reguleringsplanarbeid.

Høres dette ut som noe for deg? Send søknad, CV og Portfolio snarest, men senest 15.aug. Vi evaluerer søknader og intervjuer fortløpende.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Kontaktpersoner:

Frode Nysæter, Gruppeleder Arkitektur

tlf: +47 992 41 823

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS