Geotekniker Drammen, Tønsberg og Skien

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere. Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
Fylke Viken, Vestfold og Telemark
Sted Drammen, Tønsberg og Skien
Søknadsfrist 23.08.2023

Stillinger (135)

VIL DU JOBBE I NORGES STØRSTE FAGMILJØ FOR GEOFAG?

Norges største fagmiljø innen geofagene finner du i Multiconsult. Vi er til stede over hele landet og er stolte av vår posisjon som totalleverandør på rådgivning, prosjektering og felt- og laboratorietjenester. Vår kultur, med en sterk faglig ryggrad, har gjort «Geo i Multiconsult» til en merkevare. Med en rykende fersk fagstrategi i sekken står nå et samlet geomiljø i selskapet i startblokkene for å utvikle framtidens geotjenester.

Nå ser vi etter en nyutdannet geotekniker til vårt miljø i Drammen, Tønsberg og Skien.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring, naturfare og bærekraft.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLIGIBEDRIFTER

I rollen som geoteknikkervil du få muligheten til å ta del i både små og store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag i regionen er blant annet Brakerøya Energisentral, Fjordbyen Lierstranda og Drammen Sykehus.

Din rolle vil i stor grad kunne påvirkes av egne ønsker/interesser og kvaliteter. Vi ønsker oss en eller flere, som kan bidra til å videreutvikle et allerede sterkt fagmiljø. Oppdragene vil i hovedsak være innenfor forretningsområdene bygg, industri og samferdsel. Dette gir våre fagfolk unike muligheter til varierte og spennende oppgaver.

Vi ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
  • Oppfølging og rapportering av geotekniske grunnundersøkelser
  • Beregninger av blant annet stabilitet, setninger, peler og støttekonstruksjoner som spunt og rørvegger.
  • Byggeplassoppfølging

Det vil være stor variasjon i arbeidsoppgaver fra lokale byggeprosjekter til store tverrfaglige oppdrag i samarbeid andre disipliner og regioner. Vår prosjektportefølje er en enestående mulighet til å hele tiden utvikle oss i ønsket retning med faglig kvalitet i fokus, med en kultur preget av tillit, godt humør og samhold.

Vår seksjon samarbeider tett med de andre disiplinene i regionen og de andre geoteknikkmiljøene i Multiconsult. Spesielt viktig er samarbeidet med geoteknikkseksjonene i Oslo med sine ca. 60 geoteknikere. Dette inkluderer både oppdragsgjennomføring, faglig utvikling og sosiale lag.

HVEM SER VI ETTER?

Vi forventer ikke at du som nyutdannet skal kunne alt, men for å lykkes som rådgiver tror vi at du er nysgjerrig, lærevillig og engasjert i faget ditt. Derfor ser vi etter deg som er sulten på faglige utfordringer og som tør å kaste deg ut i det som er nytt. For at dette ikke skal være altfor skummelt, vil du få en fadder som allerede har noen år med erfaring innen faget. I vår utvikling som selskap er vi ikke bare avhengig av de som har mange års erfaring, men også av ung og nytenkende kompetanse - derfor trenger vi deg som ønsker å utfordre dagens løsninger!

Vi har noe helt unikt å tilby deg!

Multiconsult ønsker å tilby deg som nyutdannet en plattform der du får muligheten til å utvikle deg som rådgiver. Du kan forvente å bli en del av et miljø som ønsker at du skal lykkes, og som stiller opp for deg underveis. Vi er opptatt av at du skal trives med de du jobber sammen med, derfor tilbyr vi en rekke sosiale aktiviteter, treningstilbud, bedriftsidrettslag og firmaturer for å skape et godt arbeidsmiljø.

ER DU NYSJERRIG PÅ DENNE MULIGHETEN? DA VIL VI GJERNE HØRE FRA DEG!

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

LITT MER OM OSS

Ved Drammenskontoret er vi i dag over 70 engasjerte og innovative medarbeidere som holder til i trivelige lokaler sentralt på Strømsø Torg. Drammenskontoret er det største kontoret i regionen BVT (Buskerud/Vestfold/Telemark), og dekker således et stort område med mye spennende geoteknikk. I tillegg til Drammen har Multiconsult også kontorlokaler i Tønsberg og Skien. Seksjon Geofag i BVT består i dag av syv medarbeidere innen disiplinene geoteknikk, ingeniørgeologi, og geoteknisk feltvirksomhet. Vi utfører geoteknisk og ingeniørgeologisk prosjektering og rådgiving innen alle forretningsområdene til Multiconsult, samt geotekniske grunnundersøkelser. Vår seksjon er sterkt tilknyttet fagmiljøet i Oslo og en del av Norges største tverrfaglige Geomiljø.

Kontaktpersoner:

Martin Dons

Gruppeleder

+47 99401616

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS