Seksjonsleder by- og områdeutvikling

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Fakta om stillingen:

Firma: Multiconsult

Fylke: Trøndelag

Sted: Trondheim

Søknadsfrist: 18.11.2024

I Multiconsult søker og løser vi de mest komplekse utfordringer for både mennesker, natur og samfunn.

Vår jobb er å sørge for at alle våre medarbeidere har beste mulige forutsetninger for å tenke større, se oppdragene i et større perspektiv og gjennom samarbeid finne nye og bedre løsninger på utfordringene. Deler du denne ambisjonen? Da kan du bli en del av vår fantastiske muliggjøringskultur!

Nå ser vi etter en seksjonsleder som vil lede en dedikert gruppe arealplanleggere som jobber med både utredninger, reguleringsplaner og søk. Vi er engasjert i komplekse og tverrfaglige prosjekter innen mobilitet, samferdsel og knutepunktutvikling, byrom, bygg, grønn industri og ny energi. Vi jobber i hele landet, i alle planfaser og er opptatt av at de enkelte prosjekter samspiller godt med omgivelsene de er en del av. Vi arbeider med Vi setter søkelys på klimatilpasset prosjektering, involvering og sosial bærekraft i alle våre oppdrag.

Multiconsult er en av landets største aktører innenfor fagområdet arealplanlegging med ca. 100 arealplanleggere i et kompetansenettverk fordelt på de ulike kontorene i landet. 

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

I rollen som seksjonsleder vil du få lederansvar for et team som per i dag består av 8 kompetente og engasjerte medarbeidere med ulik kompetanseprofil og erfaring. Din evne til å motivere medarbeidere, din faglige kompetanse og ditt engasjement for bærekraftig steds- og byutvikling skal sikre at seksjonen når sine mål for vekst innenfor området.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til ressurshåndtering, personaloppfølging og deltakelse i avdelingens markedsføring og tilbudsarbeid. Ny leder vil få mulighet til å utnytte mulighetsrommet som ligger å forme fagområdet, og være med og definere vår videre satsing på bærekraft og tidligfaseplanlegging. Seksjonsleder inngår i ledergruppen for avdeling Samferdsel og Infrastruktur, og rapporterer til avdelingsleder.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Utvikle strategi og handlingsplan i samarbeid med avdelingsleder og øvrige seksjonsledere
  • Fordele og koordinere oppgaver til medarbeiderne i seksjonen
  • Deltakelse i avdelingens og seksjonens markeds- og tilbudsarbeid
  • Inneha roller som oppdragsansvarlig og oppdragsleder
  • Samhandling mot øvrige fagmiljøer i andre deler av Multiconsult gruppen
  • Sørge for faglig utvikling for seksjonens medarbeidere
  • Sikre at seksjonen har riktig bemanning og kompetanse gjennom målrettet rekruttering
  • Oppfølging og bidra til at enheten når sine mål og økonomiske resultater 

Hvem er du?

Har du et brennende engasjement for komplekse planleggingsprosesser, og ønsker å jobbe med bærekraftig samfunnsutvikling? Har du et godt blikk for markedsmuligheter samt interesse for å jobbe med ledelse og utvikling av medarbeidere? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Vi søker en lederprofil med relevant fagbakgrunn innen arealplanlegging, byutvikling, urbanisme, mobilitet, arkitektur/landskapsarkitektur, samfunnsgeograf eller tilsvarende. Du har god kjennskap til offentlige planprosesser etter plan- og bygningsloven og bringer gjerne med deg et bredt kontaktnettverk og erfaring fra private og/eller offentlige virksomheter. Du har gjerne kompetanse innenfor tidligfase planlegging, konsekvensutredninger og reguleringsplanarbeid. Ledererfaring vil være en stor fordel, men er ikke et krav.

Vi er på jakt etter en engasjert, kunnskapsrik og omsorgsfull leder som er god på å bygge lag, som trives med å motivere dine medarbeidere. Du evner å bygge gode relasjoner, både internt og eksternt. Vi vektlegger din interesse for samarbeid og evne til å dele kunnskap. Vi søker deg som er opptatt av å se den enkelte medarbeider og deres ulike muligheter for utvikling. 

Gode grunner til å velge oss:

  • En spennende lederrolle i et fremtidsrettet selskap som fokuserer på klimatilpasset prosjektering, involvering og sosial bærekraft i alle våre oppdrag
  • Bli en del av et av landets største kompetansenettverk innen arealplan, byggesak og utredning
  • Systematisk opplærings- og utviklingsløp innen både fag og ledelse
  • Effektive tverrfaglige team og arbeidsprosesser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En medeierskapsordning som inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram og et aksjeeierskapsprogram for nyansatte
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor
  • En rekke personalgode som f. eks firmahytter og bedriftsidrettslag 

I Multiconsult kan du komme som du er. Vi skal gjøre vårt for å gi deg utviklende oppgaver i et arbeidsmiljø du trives i. Vi verdsetter en mangfoldig kultur kjennetegnet av erfarings- og kunnskapsdeling på tvers, og gleder oss til å høre hvordan du vil bidra inn i miljøet vårt!

Er du den rette for jobben? Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg! For mer informasjon, ta kontakt med oss. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. 

Ytterligere informasjon: 

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og/eller doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her. 

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen. 

Kontaktpersoner:

Kristine Hedenstad

Rekrutteringspartner

938 41 211

Raymond Siiri

Avdelingsleder

909 30 787

Søk stilling

Powered by Labrador CMS