Kontraktleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,6 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
Fylke Telemark
Sted Skien
Søknadsfrist 31.03.2024

Stillinger (135)

Kontraktleder - Nedre Telemark

Vi søker nå etter en ny leder som skal lede vår driftskontrakt videre!

Om du er interessert i å levere resultater på HMS og økonomi i en spennende bransje, da er dette stillingen for deg.

Driftskontrakten Nedre Telemark består av et vegnett på 360 km. Vegnettet omfatter i hovedsak fylkesveger og tilhørende gang- og sykkelveg.

Kontrakten omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver med funksjonsansvar for noen av oppgavene på dette vegnettet med tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner i Skien, Porsgrunn, Bamble, Kragerø og Drangedal kommune.

Om rollen og arbeidsoppgaver

Din rolle som kontraktleder innebærer at du sitter på det overordnede ansvaret for drift av kontrakten, at den driftes sikkert og lønnsomt.

Videre vil du ha et overordnet ansvar for våre dyktige samarbeidspartnere (underentreprenører) som bistår oss med å nå våre felles mål, å bidra til trygg og velholdt, norsk infrastruktur. Videre vil du samarbeide godt med våre kunder for å kunne bidra til å ivareta deres behov og å møte oppdukkende hendelser.

Involverende planlegging er en naturlig del av styringen av kontrakten. Dette innebærer at alle dine dyktige kollegaer har og tar eierskap til sin arbeidshverdag. Vi anser dette som en av våre styrker og håper du vil bidra til å gjøre både deg selv og oss sterkere på dette feltet.

Du vil rapportere til prosjektleder som har ansvaret for kontrakter i omkringliggende distrikt. Dette blir din nærmeste sparringpartner i rollen.

Kvalifikasjoner

Vi tror du kan ha gjort mye forskjellig for både å trives og å prestere i rollen som kontraktleder hos oss. Dette på grunn av at vi i dag har kontraktledere som både trives og leverer gode resultater, selv med store forskjeller i tidligere kompetanse og erfaring.

Du kan ha teknisk bakgrunn som ingeniør eller fra teknisk fagskole og noen års erfaring i rollen som leder. Du kan ha utdanning i mer administrativ retning, og det er en stor fordel om du sitter med tidligere erfaring som budsjett- og resultatansvarlig. HMS sitter i ryggmargen hos deg, og du er derfor en naturlig rollemodell for en god sikkerhetskultur og en god tilbakemeldingskultur. Involverende planlegging er en stor del av vår hverdag og kultur.

Vi har, som sagt, ekstremt dyktige ansatte hos oss, noe som kan bidra til at din forståelse for bransjen kan utvikles raskt dersom du viser interesse for faget vårt.

Det er viktig at du er komfortabel med å sette deg inn i, og å bruke, nye IT-systemer og IT-verktøy. Samtidig tror vi at du vil kunne lykkes godt i rollen med engasjement, læringsvilje og et snev av kremmerånd.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og det er viktig for oss at du kan kjenne deg igjen i- og etterleve disse verdiene sammen med oss. Vi verdsetter at du er en støttende og tilgjengelig person som involverer dine kolleger, samarbeidspartnere og kunder.

Vi tror det kan være en fordel at du verdsetter framdrift og at du liker å se resultater gjennom godt samarbeid. Av erfaring så tror vi at dette er en nøkkelfaktor for suksess hos oss. I tillegg er det positivt om du liker å ta initiativ, tenke nytt og du evner å ta beslutninger.

Arbeidshverdagen er både variert, spennende og tidvis hektisk. Det er derfor viktig at du har evnen til å koble helt av innimellom. Noe reising må påregnes.

Vi ønsker å være en mangfoldsrik og bærekraftig organisasjon hvor alle trives og får utnyttet sitt potensiale, dette er noe vi jobber med som organisasjon og som vi er stolte av. I denne stillingen vil du kunne være med å hjelpe oss videre i denne positive utviklingen!

Vi tilbyr

Om du blir med oss som kontraktleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig.

Vi har gode bonus-, pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Kontorsted vil være i Skien.

Om du lurer på noe så må du gjerne ringe til vår kontaktperson for en uforpliktende prat.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

Kontakt

Thor Edvin Erikstad

906 55 833

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS