Seniorrådgiver / disiplinleder RIB

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Oslo
Søknadsfrist 02.09.2024

Har du solid erfaring med prosjektering og disiplinledelse for store og komplekse prosjekter? Ønsker du å anvende din kompetanse videre i spennende og utfordrende oppdrag? Da er det deg vi søker etter!

Multiconsult er for tiden involvert i en rekke store, tverrfaglige og komplekse prosjekter, blant andre Nye Rikshospitalet, Nye Aker Sykehus, Norsk Havteknologisenter, Fornebubanen og Ny Vannforsyning Oslo. Med oss har vi erfaring fra prosjekteringen av Tønsberg sykehus, Deichmanske hovedbibliotek, Munchmuseet, Campus Ås og Kampflybasen på Ørlandet. Vi ønsker å styrke vårt konstruksjonsteam innen store oppdrag videre med ingeniør/sivilingeniør med høy kompetanse og vesentlig erfaring fra ledelse av slike prosjekter.

Arbeidshverdagen i en av Norges mest attraktive rådgiverbedrifter

Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. I rollen som seniorrådgiver/disiplinleder RIB vil du få en sentral rolle i utvikling og gjennomføring av store oppdrag som avdelingen er engasjert i. Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til disiplinledelse og konstruksjonsfaglig rådgivning og prosjektering innen større komplekse prosjekter. Prosjektene vil kunne være både enfaglige og tverrfaglige.

Bli en del av muliggjøringskulturen i Multiconsult

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Er du en person med høy grad av selvstendighet og kundeforståelse, og som trives med å jobbe med både nybygg og rehabilitering av eksisterende bygg og gjerne har praktisk erfaring? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Minimum 10 års erfaring fra prosjektering/rådgivning
  • Erfaring med disiplinledelse i store og komplekse prosjekter
  • Bachelor- eller mastergrad innen konstruksjonsteknikk/byggeteknikk
  • Behersker Revit og FEM-design, eventuelt tilsvarende programvare
  • Er motiverende og inkluderende

I Multiconsult kan vi tilby deg mye, men først og fremst:

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Utvikling er viktig for oss i Multiconsult, og hver ansatt har sin egen individuelle utviklingsplan uansett hvor man er i sitt karriereløp.
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til motiverte medarbeidere, og vi investerer vesentlig i dette.
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem uker ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Litt mer om oss:

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

I avdeling Konstruksjon innen Bygg og Eiendom er vi nærmere 60 ansatte som besitter høy og variert kompetanse. Sammen med konstruksjonsmiljøene innen Samferdsel, Energi og Industri er vi i Oslo et konstruksjonsmiljø på nærmere 200 personer, som samhandler tett på tvers for gjennomføring av oppdrag og utvikling i et nasjonalt kompetansenettverk med over 500 konstruktører. Konstruksjonsmiljøet i Oslo sitter enten samlokalisert på Skøyen eller på prosjektkontor. Vi har lyse og trivelige lokaler med sentral beliggenhet og gode kollektivtilbud i umiddelbar nærhet. Avdelingen disponerer også noen plasser på vårt kontor på Ryen, i tillegg til at Multiconsult i Oslo har et større kontor i Nydalen.

Ytterligere informasjon:

I Multiconsult kan du komme som du er. Vi skal gjøre vårt for å gi deg utviklende oppgaver i et arbeidsmiljø du trives i. Vi verdsetter en mangfoldig kultur kjennetegnet av erfarings- og kunnskapsdeling på tvers, og gleder oss til å høre hvordan du vil bidra inn i miljøet vårt!

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Ingeborg Bølviken

Avdelingsleder

91 54 01 85

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS