Senior strategirådgiver

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 70 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045, og vi søker flere dyktige medarbeidere som kan bli med oss på denne reisen. I Skanska Norge mener vi at inkludering og mangfold er en styrke og en viktig del av vår interne kultur og vårt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å ha medarbeidere hos oss som speiler mangfoldet i samfunnet og ønsker en bredde av ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, for å bidra til enda bedre oppgaveløsning og innovasjonskraft.

Firma Skanska Norge
Fylke Oslo
Søknadsfrist 17.09.2024

Vil du bruke dine strategiske evner og konsulenterfaring hos Norges mest lønnsomme entreprenør med store ambisjoner?

Som en del av vårt team for Strategi og Forretningsutvikling, vil du spille en nøkkelrolle i gjennomføringen av selskapets strategiprosesser, forretningsutvikling, porteføljestyring og prosjektledelse av strategiske utviklings- og endringsprosjekter.

Avdelingen er en del av forretningsområdet Teknologi, Innovasjon og Grønn Forretningsutvikling, med overordnet ansvar for våre utviklingsaktiviteter. Her vil du jobbe tett med Skanska Digital, avdeling for bærekraft og miljø og vårt rådgivingsmiljø i Skanska Teknikk.

Hva kan du forvente?

  • Strategisk innflytelse og beslutningspåvirkning: Led gjennomføringen av selskapets strategiprosesser, jobb tett med konsernledelsen og ledelsen av våre fem ulike forretningsområder og utarbeid analyser og beslutningsgrunnlag som vil bidra til å forme virksomhetens fremtid.
  • Utviklingsmuligheter: Jobb med et bredt spekter av utfordringer inhouse i et stort konsern og få kontinuerlig mulighet til å utvikle dine ferdigheter og kunnskap.
  • Fleksibilitet og balanse: Vi tilbyr fleksible arbeidsordninger som gir deg muligheten til å balansere jobb og privatliv på en måte som passer deg.
  • Inspirerende arbeidsmiljø: Arbeid i toppmoderne lokaler på Nedre Grünerløkka i Oslo, i et dynamisk team som alltid søker nye og bedre måter å gjøre ting på.

Hvem er du?

  • Du er en erfaren rådgiver med en solid bakgrunn innen strategi og forretningsutvikling.
  • Du er analytisk, proaktiv og har en evne til å se det store bildet samtidig som du håndterer detaljer med presisjon.
  • Du trives i et dynamisk miljø og er klar for utfordringer som vil drive både deg og selskapet fremover.

For å lykkes i rollen som senior strategirådgiver hos oss, ser vi gjerne at du har:

  • 3-6 års erfaring fra konsulentvirksomhet innen strategi og ledelse eller forretningsutvikling i større virksomhet
  • erfaring med prosjekter i tverrsnittet forretningsutvikling og strategi
  • erfaring fra endringsledelse og transformasjonsprogrammer
  • erfaring som prosessleder fra strategi- og forretningsutviklingsarbeid
  • høyere relevant utdanning - fortrinnsvis på masternivå

I Skanska setter vi verdiene våre høyt, og de etterleves gjennomgående av alle i organisasjonen. Det er derfor viktig for oss at du kan identifisere deg med vårt verdigrunnlag.

Er du klar til å ta steget?

Send oss din søknad og bli med på en spennende reise der du kan gjøre en reell forskjell. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer til direktør for strategi og forretningsutvikling, Jan Erlend Innselset. Kontorsted er Sundtkvartalet på Nedre Grünerløkka i Oslo.

Kontakt:

  • Direktør for strategi og forretningsutvikling, Jan Erlend Innselset, mobil 976 10 117
  • Senior rekrutteringsrådgiver, Renate K. Skilnand, mobil 930 50 038

Søknadsfrist snarest, men som senest 17. september.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS