Rådgiver VVS

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Oslo
Søknadsfrist 26.08.2024

Multiconsult avdeling VVS er i vekst, og med splitter nytt kontor i sentrale Lillestrøm, skal vi styrke laget ytterligere. Vi ser i den forbindelse etter nye kollegaer som er faglig ambisiøse med engasjement for tekniske løsninger og kompetanseutvikling.

Vår ambisjon er å ta vesentlige markedsandeler i Lillestrøm og Romerike, gjennom en målrettet satsning på et kompetent lokalmiljø. Vi søker derfor deg som motiveres av å komme tidlig inn i en spennende satsning og ønsker å være en sentral brikke i et målbevisst og fremoverlent ingeniørmiljø.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTER

I rollen som Rådgiver VVS vil du få muligheten til å ta del i spennende, komplekse og tverrfaglige prosjekter. I våre oppdrag får du mulighet for å prosjektere og være pådriver for bærekraftige og fremtidsrettede løsninger.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til teknisk rådgiving, prosjektering og oppfølging av VVS-installasjoner. Som Rådgiver VVS i Multiconsult er du en del av vår fremtidssatsning på talenter innenfor VVS-faget og vi ønsker å dyrke din fagkompetanse i samstemt retning. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Prosjekteringsoppgaver
  • Faglig rådgivning
  • 3D modellering og visualisering
  • Bidrag inn i oppdrag i tråd med ønsket videre fagutvikling
  • Samhandlingsprosesser og bruk av fremtidsrettede digitaliseringsverktøy og -metoder

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med faglige ambisjoner og et ønske å bidra til bærekraftig byggebransje, som trives med å jobbe tverrfaglig i team med fokus på en god kundeopplevelse? Har du en evne til å være løsningsorientert, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Fullført bachelor-, mastergrad eller teknisk fagskole
  • Minimum 2 års erfaring innen prosjektering av VVS-anlegg
  • Kompetanse og erfaring med Revit som prosjekteringsverktøy
  • Erfaring med ISY-beskrivelse, Solibri og/eller Navisworks en fordel
  • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk/nordisk språk

Vi tilbyr

  • Et meget godt arbeidsmiljø i et faglig kraftsenter innen VVS
  • Interessant stilling med varierte arbeidsoppgaver
  • Skreddersydd utviklingsløp med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
  • Fem ukers ferie, og fri i romjul og påske, samt fleksibel arbeidstid
  • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
  • En arbeidsgiver med fokus på sunn balanse mellom arbeid og fritid

Kontoret i Lillestrøm er del av VVS avdelingen i Oslo, som samlet utgjør et av Norges største rådgivermiljøer innenfor VVS med rundt 130 dyktige rådgivere.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi både behandler søknader og kaller inn til samtaler løpende. Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Marius Ronde

Kontorleder

45426747

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS