NCC

Leder Stor-Oslo

NCC er en av Nordens ledende aktører innen bygg- og anleggsbransjen, og opererer i Sverige, Norge, Finland og Danmark gjennom to forretningsområder innen bygg. NCC Building Sweden dekker det svenske markedet, mens NCC Building Nordics betjener Norge, Danmark og Finland. I Norge har NCC Building en solid regional tilstedeværelse med kontorer i Oslo, Lier, Råde og Midt-Norge.

NCC Building Nordics utvikler, bygger og rehabiliterer bærekraftige kontorer, boliger og offentlige bygg, inkludert barnehager, skoler, sykehus, idrettshaller og badeanlegg. Vi arbeider også med næringsbygg og betjener både offentlige og private kunder. Med fokus på bærekraft, digitalisering og tidligfaseutvikling, er vi en foretrukken partner i hele Norden.

For mer informasjon se: https://www.ncc.no/om-ncc/ncc-building-i-norge/

Bygg med oss – sammen med de beste kollegene i bransjen!

Fakta om stillingen:

Firma: NCC Building

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 16.10.2024

NCC søker en engasjert og resultatorientert leder

NCC søker en engasjert og resultatorientert leder til å utvikle og styrke vår avdeling i Stor-Oslo for fremtiden. Dette er en unik mulighet for deg som vil være med på å forme NCCs fremtid og drive utviklingen av bærekraftige og innovative prosjekter i og rundt hovedstaden.

Du får både strategisk og operativt ansvar for å lede avdelingen i tråd med NCCs verdier med fokus på resultatoppnåelse, organisasjonsutvikling, god prosjektledelse og faglig styrke. En viktig del av rollen er å sikre høy standard innen kvalitet, økonomistyring og fremdrift i alle prosjekter, samtidig som du sørger for tydelig og effektiv kommunikasjon, både internt og eksternt.

Vi ser etter deg med solid ledererfaring innen eiendom, bygg- og anleggsbransjen eller tilsvarende bransje, med dokumenterte resultater. Fortrinnsvis søker vi en kandidat med relevant høyere utdanning, men bred erfaring kan kompensere for formell utdanning. Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner vektlegges.

Du er en relasjonssterk, strukturert og resultatorientert leder med stor gjennomføringskraft. Vi tror at du er trygg og tydelig i lederrollen, motiverer dine medarbeidere, og skaper samarbeid på tvers av organisasjonen. Din evne til å bygge og vedlikeholde gode relasjoner med kunder og samarbeidspartnere vil være avgjørende for å nå felles mål og sikre NCCs fremtidige suksess.

I NCC får du muligheten til å skape bærekraftige løsninger og forme fremtidens bygg. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, spennende utfordringer og muligheten til å vokse i et selskap med høye ambisjoner. Avdelingen består av i overkant av 100 ansatte og du rapporterer til Head of Building Norway som en del av divisjonsledelsen.

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Visindi ved Christian Heiberg tlf: 992 98 574, Renée Davadi, tlf: 988 94 662 eller Andreas Virik tlf: 930 04 949. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no, og senest innen 16.10.2024.

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS