ITB-koordinator

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 70 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045, og vi søker flere dyktige medarbeidere som kan bli med oss på denne reisen. I Skanska Norge mener vi at inkludering og mangfold er en styrke og en viktig del av vår interne kultur og vårt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å ha medarbeidere hos oss som speiler mangfoldet i samfunnet og ønsker en bredde av ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, for å bidra til enda bedre oppgaveløsning og innovasjonskraft.

Firma Skanska Norge
Fylke Oslo
Søknadsfrist 03.09.2024

ITB-koordinator til Bygg Oslo Næring, Teknisk avdeling

Skanska vil fortsette å styrke sin posisjon som en ledende aktør innenfor håndtering av tekniske fag i store komplekse prosjekter i Norge. I Bygg Oslo Næring har vi en egen teknisk avdeling som hele tiden arbeider for utvikling av sine medarbeidere, bl.a. gjennom tett samarbeid med andre tekniske fagmiljøer i selskapet. Vårt fagmiljø ligger langt fremme både på tekniske fag og det digitale, og har bl.a. utviklet en egen app for den digitale sluttfasen, DSF (digital systematisk ferdigstillelse).

Skanska har den seneste tiden vunnet flere store prosjekter, og i den sammenheng søker teknisk avdeling nå etter en ITB-koordinator for å være godt rustet til å kunne møte den økende arbeidsmengden innenfor næringssegmentet.

Region Oslo Næring er Skanskas største byggregion. Regionen består av omlag 210 funksjonærer og står for noen av de største og mest komplekse prosjektene i markedet. Vi har også tung kapasitet innen egenproduksjon med en pool bestående av 206 fagarbeidere. Vår tekniske avdeling i Bygg Oslo Næring er godt integrert i totalorganisasjonen, og er en helt naturlig del av prosjektene. Vi er en godt sammensveiset gjeng på ca. 20 funksjonærer som er stolte av vårt gode arbeidsmiljø.

Hos oss får du muligheten til å:

  • Bli en del av et sterkt og fremoverlent fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling.
  • Ta del i noen av de største og mest komplekse prosjektene i et stadig voksende område.
  • Bidra til prosjekter som har stor betydning for samfunnsutviklingen i Norge.
  • Jobbe i et selskap som prioriterer miljøfokus i alt vi gjør.
  • Samarbeide med et team av høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere, der samarbeid og trivsel står høyt på agendaen.
  • Nyte våre konkurransedyktige betingelser, en gunstig bonusordning, medeierskap gjennom vårt aksjeprogram, bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger samt tilgang til våre mange firmahytter mm.
  • En arbeidsplass som kan matche behov i ulike livsfaser.
  • Være en bidragsyter for å oppnå energi-, bærekrafts- og miljømål.

Arbeidssted vil være ute på prosjektene i Stor-Oslo, men man må også regne med å bistå prosjektene tilknyttet vårt distriktskontor i Drammen som innebefatter sentrale deler av Buskerud, Vestfold og Telemark, samt aksen Drammen-Sandvika.

Som ITB koordinator vil du få ansvaret for å planlegge og gjennomføre sluttfaser på de tekniske anleggene i våre prosjekter. Du vil jobbe med digitalisering og koordinering av tekniske fag i prosjektutvikling, prosjektering, produksjon, sluttfase og prøvedrift. Du vil ha en viktig rolle for å ivareta kundeforholdet til byggherrer og underentreprenører.

For å lykkes i denne rollen har du:

  • Minimum 5 års erfaring fra automasjon-, elektro-, VVS med styringskompetanse.
  • Teknisk fagskole eller relevant høyere utdanning, men riktig erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
  • God faglig/tverrfaglig forståelse.
  • God evne til å lede og koordinere de ulike faggruppene i byggeprosessen.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Strukturert, selvstendig og løsningsorientert.

Har du lyst til å bli en del av vårt kompetente og hyggelige team? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Kontakt: Vil du høre mer om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Teknisk prosjektsjef Rune Haugen, rune.h.haugen@skanska.no, tlf. 466 20 359.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS