Geotekniker

AFRY er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn, og er i dag 17 000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

Firma AFRY
Fylke Oslo
Søknadsfrist snarest

Vil du være med å gjøre en forskjell?

Som en del av vår strategiske vekst, søker vi nå flere geoteknikere til å bli med på den videre reisen vår.

  • Ønsker du å jobbe i et selskap i vekst, der beslutningsveiene er korte og utviklingsmulighetene er mange?
  • Er du opptatt av å finne de ordentlig gode løsningene?

Da er dette rollen for deg!

Som den sterkeste utfordreren i det norske markedet er AFRY i vekst med store ambisjoner for fremtiden. Vi har fokus på kvalitet i alle ledd og et arbeid som er dypt forankret i verdiene våre – vi er modige, dedikerte lagspillere som ønsker å utfordre «status quo» ved å tørre å tenke nytt, annerledes og større. Sammen skal vi utgjøre en forskjell.

I løpet av de siste årene har Geofag i AFRY vokst fra en håndfull personer til flere seksjoner. Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim er vi i dag 30 geofaglige kollegaer fordelt på fagområdene geoteknikk, miljøgeologi og ingeniørgeologi. Vi tar en større og større del av et stadig voksende marked, spesielt innen samferdsel. Oppdragene våre spenner fra de store samferdselsprosjektene som E18 Langangen – Rugtvedt, E16 Hande - Øylo, Follobanen, E6 Ranheim-Værnes til en lang rekke mellomstore og mindre oppdrag av ulik karakter innenfor både samferdsel, bygg og annen infrastruktur.

Om rollen:

Som geotekniker hos oss vil du få varierte arbeidsdager i spennende og tverrfaglige prosjekter. Du vil bli en viktig bidragsyter for å styrke og videreutvikle det gode arbeids- og fagmiljøet vårt, og du vil få god anledning til å utvikle deg selv. Vi har stort fokus på ivaretakelse av et godt arbeidsmiljø i geoseksjonene våre og ønsker flere engasjerte og aktive bidragsytere. Hvis du har spesifikke kompetanser eller interesseområder som passer i virksomheten har du stor frihet å videreutvikle disse.

Arbeidsoppgaver:

  • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
  • Oppdragsledelse (avhengig av din erfaring)
  • Befaring og oppfølging av byggeprosjekter
  • Faglige vurderinger i tilbudsarbeider
  • Bidra til videreutvikling av seksjonen og fagområdet i AFRY
  • Avhengig av erfaring og interesse være delaktig i utviklingsarbeid innenfor digitalisering, bærekraft, naturfare eller andre områder.

Om deg:

Du har høyere relevant utdanning med minimum 5 års arbeidserfaring fra rådgivnings- eller entreprenørbransjen. Som et resultat har du blitt godt kjent med nasjonale standarder og regelverk innen geoteknisk prosjektering. I tillegg til å ha en stor faglig interesse er du en positivt og dedikert lagspiller, med vilje og evne til å skape resultater sammen med kunder og kollegaer. Du har god egenskap til å sette deg inn kundens utfordringer, er engasjert og yter god service for å løse dem.

Vi ser etter personer som kan gå inn i flere forskjellige roller og kompetansenivåer, og vi anbefaler deg å sende oss en søknad om du synes dette høres spennende ut!

Gode kommunikasjonskunnskaper på norsk, både muntlig og skriftlig, er et krav.

Hva vi tilbyr:

Hos oss vil du kjenne en sterk følelse av tilhørighet, og du vil komme inn i et komplementært team hvor alle er like viktige. Vi ønsker deg velkommen uansett hvem du er eller hvor du kommer fra, og vi skal gjøre vårt ytterste for å gi deg oppgaver du liker, i et arbeidsmiljø du liker å jobbe i.

Videre tilbyr vi:

  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • God mulighet til å delta i den videre utvikling av fagmiljøet vårt
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i spennende og allsidige prosjekter
  • Fokus på individuell utvikling
  • Fleksibel arbeidstid, og fokus på «work life balance» (eller «work life integration»?)
  • Fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken
  • Nyoppussede og sentrale lokaler med kantine og treningsrom

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Ved spørsmål om stillingen, kontakt Silje Jølsgard: silje.jolsgard@afry.com

Ytterligere informasjon

I AFRY er vi opptatt av å skape en forskjell i alt vi gjør, og vi tror på at endringer skjer når vi tar modige valg sammen. Gjennom samarbeid, innovasjon og ulike perspektiver, er vi med på å skape løsninger for fremtiden. Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige kollegaer som ønsker å bli en del av vårt inkluderende og mangfoldige lag. Bli med oss og bidra til omstillingen mot et mer bærekraftig samfunn.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS