Business Developer

Motek leverer verktøy, festemidler og tjenester til bygg- og anleggsbransjen. Dette inkluderer bransjer som næringsbygg, boligbygg, installasjon og tunneler. Motek hadde i 2022 en omsetning på ca 1300 millioner kroner og har ca. 360 ansatte. Vi har et stort mangfold og fokus på likestilling. Hovedkontoret ligger i Oslo, men Motek dekker hele landet med våre 33 butikker og ca. 140 selgere. Motek fokuserer på å gi rådgivning direkte på byggeplassen og tilbyr kvalitetsmerker som Hilti, Festool, Bostitch og produkter under eget varemerke.

Firma Motek
Fylke Oslo
Søknadsfrist 15.09.2024

I vårt videre strategiske arbeid søker Motek flere Business Developere. Hos oss vil du få en unik mulighet til å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter innen spennende og fremtidsrettede områder som datasenter, industri, energi og el-distribusjon.

Som vår nye Business Developer vil du ha en sentral rolle i å bygge sterke, langvarige relasjoner med både nye og eksisterende kunder, og du vil være en nøkkelperson i vår videre vekstreise. I rollen vil du gjennomføre markedsanalyser for å identifisere trender og muligheter, og bruke denne innsikten til å utarbeide og presentere skreddersydde løsninger som møter kundenes behov. Du vil være ansvarlig for å utvikle prosjekter, og sikre at vi oppnår lønnsom vekst. Du vil jobbe i et prosjektteam sammen med våre prosjektingeniører for å sikre at kundens tilbakemeldinger blir integrert i våre løsninger. Din rolle vil også inkludere deltakelse på aktuelle messer, konferanser og andre nettverksarrangementer for å promotere våre produkter og tjenester samt bygge nettverk.

For å lykkes i denne rollen ser vi etter deg som har høyere utdannelse innen forretningsutvikling, markedsføring, ingeniørfag eller tilsvarende. Vi ser det som en fordel at du har erfaring innen salg, forretningsutvikling eller en lignende rolle, gjerne innen tekniske eller industrielle produkter. Alternativt har du erfaring som ingeniør eller prosjektleder for montasje og installasjon på energi- og industriprosjekter.

Vi ser etter en selvgående person som trives med å sette egne mål og jobbe systematisk for å oppnå dem. Rollen krever et tett samarbeid både internt og eksternt inkludert med vår nasjonale salgsavdeling. Gode samarbeidsevner og sterke relasjonsbyggende ferdigheter er derfor viktig for å lykkes og trives i denne stillingen.

Hvorfor jobbe i Motek:

Motek tilbyr en spennende og ansvarsfull rolle i et solid firma i sterk vekst. Vi har markedsledende produkter og du vil jobbe tett med entusiastiske og kunnskapsrike kollegaer i et uformelt og godt arbeidsmiljø. Motek tilbyr et omfattende introduksjonsprogram, som inkluderer opplæring både nasjonalt og internasjonalt, samt regelmessig kompetanseheving for å sikre både personlig utvikling og kompetanseheving. Vi tilbyr treningstilskudd, gode pensjons- og forsikringsordninger herunder konkurransedyktige betingelser inkludert firmabil. Motek har firmahytte i Hemsedal.

Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor i Alf Bjerkes vei i Oslo. Trolig et av Norges «råeste og grønneste» kontor og logistikkbygg. Reising må påregnes i stillingen.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for ingeniøravdelingen Roger Hasslinger på 982 47 487 eller gå direkte til «Søk» for å laste opp søknad og cv. I søknaden ber vi deg beskrive hvilket eller hvilke fagområder som trigger deg og hvorfor.

Søknadsfrist: 15 september 2024.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS