BIM koordinator anleggsteknikk og prosjekteringsledelse

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Oslo
Søknadsfrist 01.09.2024

Er du ingeniør/sivilingeniør med erfaring fra industri- og energiprosjekter, har tverrfaglig forståelse og trives med å jobbe med komplekse prosjekter? Ønsker du en fleksibel hverdag hos en arbeidsgiver som legger til rette for egen utvikling? Da er Multiconsult arbeidsplassen for deg.

Forretningsenhet Energi og Industri opplever stor etterspørsel etter rådgivning og prosjektering knyttet til omstillingen som både industri- og energisektoren har startet på. Vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen ledelse, koordinering av modellbasert prosjektering og digital samhandling og ser i den forbindelse etter en fremoverlent medarbeider med lyst og kompetanse til å være med på utvikling i våre prosjekter knyttet til eksempelvis karbonfangst, havvind, elektrifisering og annen grønn industri.

En stor andel pågående oppdrag er et resultat av energibransjens omstilling til bærekraftig drift, som blant annet Northern Lights karbonlagringsanlegg, Karbonfangstanlegget på Klemetsrud, Yggdrasil strøm fra land, elektrifisering av Melkøya og infrastruktur ifm. utbygging av strømnettet.

I ROLLEN SOM BIM KOORDINATOR

Multiconsult er opptatt av medarbeidernes trivsel og utvikling. I rollen som BIM koordinator vil du få muligheten til egen utvikling gjennom å ta del i alt fra store, komplekse og tverrfaglige prosjekter på tvers av selskapet til eksempelvis tidligfasestudier i forbindelse med lokasjonsvurderinger. Vi har som mål å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Av programvare bruker avdelingen blant annet Revit, Civil 3D, Navisworks, Gemini terreng og Solibri. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Rolle i utviklingen av digitale samhandlingsplattformer og metoder for forretningsenhet Energi og Industri
  • Deltagelse i oppdragenes ledergruppe som ansvarlig for planlegging av arbeidsflyt på tvers av digitale plattformer
  • Oppfølging og oppsett av tverrfaglige modeller
  • Kollisjonskontroller
  • Prosessledelse og sikre god kommunikasjon i teamet
  • Utvikling og oppfølging av prosjektspesifikk BIM Gjennomføringsplan

KVALIFIKASJONER

Vi ser etter deg som har følgende kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Teknisk utdannelse – B. Sc./ingeniør eller M.Sc./Sivilingeniør
  • Har minimum 3 års relevant erfaring
  • Kompetanse innen digitale prosjekteringsverktøy, eksempelvis Revit
  • Engasjement for modellbasert prosjektering
  • Erfaring med å jobbe i større flerfaglige prosjekter
  • Erfaring med modellbasert prosjektering er en fordel

HVA KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi har blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger
  • En medeierskapsordning som blant annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fem ukers ferie. I tillegg fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Som ansatt vil du jobbe i seksjon Anleggsteknikk og Prosjekteringsledelse i forretningsenheten Energi og Industri. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med sentral beliggenhet i Multiconsults hovedkontor på Skøyen i Oslo. I dag er det om lag 30 ansatte i seksjonen.

Fagmiljøet du vil bli en del av har en lang historie med å jobbe med store nasjonale og internasjonale kunder. Vi har sammen med våre strategiske partnere utført prosjektering av et flertall av landanleggene og industrianleggene lokalisert i Norge. I dag er enhetens prosjektportefølje i stor grad preget av oppdrag knyttet til det grønne skiftet.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Karen Brækkan

Seksjonsleder

karen.brekkan@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS