Rådgiver - Maskin

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100 % av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning. Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme. Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 8000 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø. I Norge er vi 1500 ansatte. Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder. Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Firma COWI
Fylke Oslo, Østfold
Sted Oslo, Fredrikstad
Søknadsfrist 26.09.2024

Ønsker du å hjelpe våre kunder i overgangen til et mer bærekraftig samfunn? Er du en erfaren maskiningeniør som ønsker å ta neste skritt i din faglige utvikling - sammen med oss? Da har håper vi du tar kontakt!

I Energi og Industri jobber vi med energiløsninger, industri, kraftnett og vannkraft. Nå trenger vi særlig å styrke vår kompetanse for å møte etterspørselen i prosjekter innenfor nye energibærere, karbonfangst, avfallsforbrenning og andre termiske prosesser.

Det vi alle har til felles er at vi brenner for å jobbe i interessante og utviklende prosjekter innen Energi og Industri, der vi med vår tekniske kompetanse får muligheten til å bidra til den overgangen samfunnet står overfor. COWI har solid erfaring fra prosessindustrien, fra tidlig studie til gjennomføringsprosjekter, og vi jobber i de fleste industrisektorer.

Få en nøkkelrolle i vårt miljø

Som maskiningeniør vil du jobbe med prosjekter basert på våre kunders utfordringer og behov. Vi jobber vanligvis i større team bestående av COWI ressurser og av og til sammen med kundenes fagpersoner. Arbeidet omfatter alle prosjektfaser og kundetyper, fra tidlig design og oppstarts virksomhet til detaljering og større offentlige aktører.

Dine daglige oppgaver kan omfatte:

  • Prosjektering av anlegg
  • Utarbeidelse av anbudsspesifikasjoner
  • Disiplinleder i større prosjekter
  • Lede prosjekter og studier
  • Bidra med fagutvikling av teamet

Arbeidssted vil fortrinnsvis være Fredrikstad eller Oslo.

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og som er dedikert til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

For å lykkes i denne rollen, trenger vi deg som er strukturert, nysgjerrig og engasjert som person. Du er flink til å planlegge arbeidet ditt, sette deg mål og overholde tidsfrister, og du liker å skape og opprettholde relasjoner, både internt i organisasjonen og med eksterne kontakter. Kunden er vårt hovedfokus, og vi er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner. Det er derfor viktig at du har en rolle med mye kundekontakt og genuint interesserer deg for kundens behov.

I tillegg har du:

  • Minimum 5 års relevant erfaring innen mekanisk prosjektering med fokus på prosessteknikk, men gode kandidater med mindre erfaring kan også bli vurdert
  • Mastergrad eller tilsvarende. Relevant arbeidserfaring kan veie opp for formell utdannelsen.
  • Gode skriftlige og muntlig framstillingsevner på norsk og engelsk

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter/stillinger.

Har du flere spørsmål?

Søknadsfristen er søndag 26. september 2024. Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV. Hvis du har flere spørsmål om rollen, er du velkommen til å kontakte seksjonsleder Maria Jose Mijares, tlf +47 402 22 217, mjm@cowi.com.

Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100 % av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 8000 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø. I Norge er vi nesten 1500 ansatte.

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS