Prosjektsjef Drift Elektro

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram. Mesta eier RIAS (Rail Infrastructure AS) som er en landsdekkende entreprenør for installasjon og vedlikehold innen jernbanetekniske fag. Mesta har over 1700 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for nærmere 6 milliarder kroner årlig.

Firma Mesta Elektro
Fylke Oslo, Nordland, Vestland
Sted Oslo, Mo i Rana, Kaupanger, Bergen, Rådal
Søknadsfrist 08.09.2024

Er du vår nye prosjektsjef? Lederrolle med viktig samfunnsoppdrag og resultatansvar!

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Våre elektroinstallasjoner er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane. Mesta elektro har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger, og store deler av virksomheten er knyttet til tekniske utrustninger i tunneler og langs vei.

Vi søker nå en ny prosjektsjef for Mesta Drift Elektro. Som prosjektsjef vil du ha et overordnet resultatansvar for Drift Elektro og du skal sikre at prosjektene til enhver tid er godt organisert og ledes slik at økonomiske og andre målsettinger oppnås. Rollen innebærer mange spennende lederoppgaver, fra overordnet strategi til optimalisering av daglig drift. Du vil lede et dyktig team og sammen med teamet ditt skal du sikre at alle leveranser i Drift Elektro leveres i henhold til avtalt tid, kost og kvalitet.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli viktig i arbeidet med å opprettholde infrastrukturen; et samfunnskritisk oppdrag. Oppgavene vi skal løse er forskjellige og prosjektene våre varierte. Derfor trenger vi folk med ulik bakgrunn som ser løsninger på nye og spennende måter. For å få dette til er det også viktig for oss med samarbeid og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold, likestilling, vi bryr oss ikke om hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Har du en annen bakgrunn enn mange andre, er det fint for oss. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Det er slik vi hver dag får folk fram.

Om jobben

Stillingen rapporterer til konserndirektør og du vil få en viktig rolle inn i ledergruppen i Mesta Elektro. I denne rollen vil du også bli en viktig brikke i arbeidet med å bygge merkevaren Mesta AS og Mesta Elektro. I Mesta vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø hvor ditt lederskap vil ha en direkte innvirkning på selskapets suksess. Mesta har store ambisjoner innenfor digitalisering og bærekraft, og vi ønsker å levere de beste løsningene for våre kunder og samfunnet. Vi verdsetter gjennomføringskraft i lederskap. Kontorplass vil avtales nærmere.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

  • Resultat- og personalansvar for Drift Elektro
  • Sørge for at prosjektene er organisert på en slik måte at strategien kan oppnås og at de operative oppgavene kan utføres effektivt
  • Sørge for at planlegging og gjennomføring av prosjektenes aktiviteter skjer i samsvar med regelverket som er gitt i helse-, miljø-, og sikkerhetslovgivningen
  • Sikre at kontraktene og prosjektene innehar nødvendig kompetanse og ressurser og skaper den nødvendige effektivitet og kvalitet i de produkter og tjenester Mesta leverer
  • Bistå aktivt i kalkulasjonsprosesser
  • Delta i jevnlig i prosjekt og byggemøter
  • Sørge for god kommunikasjon med byggherre og UE
  • Sikre riktig dimensjonering av utstyr og maskinpark i prosjektene og sørge for at kostnader holdes på et riktig nivå

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er forretningsorientert og har relevant ledererfaring, gjerne fra bygg- og anleggsbransjen/ entreprenørbransjen. Du har evnen til å se det store bildet, motiveres av å skape resultater og er rågod på planlegging og gjennomføring i en travel hverdag. Du har minst 3 års høyere teknisk og/eller økonomisk utdannelse. Lang og relevant ledererfaring kan kompensere for manglende teoretisk utdannelse. Du har gode kommunikasjonsevner, er en relasjonsbygger og evner å få folk med deg. Du er oppriktig opptatt av kvalitet og gode KHMS-standarder i alt arbeid som utføres og bidrar aktivt til kontinuerlig utvikling og forbedring.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen?

Ta kontakt med konserndirektør Joar Ølmheim på tlf. 913 93 866.

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe relevante spørsmål. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søk på jobben så fort som mulig, men senest: 08.09.24 Søknader vurderes fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS