Seksjonsleder Bygg og Anlegg

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet byr på. Våre medarbeidere samarbeider på tvers av avdelinger, noe som gir spennende muligheter for å delta i både store tverrfaglige og faglig spissede prosjekter. I Midt-Norge har vi et innovativt og trivelig arbeidsmiljø hvor det jobber 300 faglig dyktige rådgivere. Hovedkontoret flyttet tidligere i år inn i et av Norges mest bærekraftige bygg i Trondheim. Vårt andre Trøndelagskontor har vi i nyoppussede lokaler i Steinkjer. I Møre og Romsdal finner du oss i idylliske omgivelser på Skansekaia i Ålesund, og i Molde. Videre har avdeling Helgeland & Salten nye kontorer i Bodø og Mo i Rana.

Firma Multiconsult
Fylke Møre og Romsdal
Sted Ålesund
Søknadsfrist 31.08.2023

Stillinger (135)

VI SØKER ENGASJERTE LEDERE TIL VÅR AVDELING I MØRE OG ROMSDAL

Multiconsult er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere. I Møre og Romsdal er vi allerede godt etablert med ca. 30 dyktige medarbeidere fordelt på kontorene i Ålesund og Molde. Vi ønsker å satse ytterligere i regionen og etablerte Møre og Romsdal som selvstendig avdeling i region Midt-Norge fra 1. mai i år. Nå setter vi sammen en dedikert ledergruppe, og vi ser i den forbindelse etter seksjonsledere fordelt på tre seksjoner; Bygg og anlegg, Geoteknikk og ingeniørgeologi, Miljø og naturressurser.

Gjennom våre prosjekter er vi med å bygge samfunn, lage gode og faglige beslutningsgrunnlag og utvikle stedene der folk bor og arbeider. Som en sentral utviklingsaktør i Møre og Romsdal vil vi bidra til verdiskaping og bærekraftig vekst med størst mulig hensyn til naturen som ramme. Vi er her for å løfte regionen og byene våre, og trenger medarbeidere og ledere med samme engasjement som oss!

VIL DU LEDE VÅR ENGASERTE GJENG I SEKSJONEN BYGG OG ANLEGG? DA HØRER VI GJERNE FRA DEG

Seksjonen bygg og anlegg består av ca. 10 medarbeidere med sterk faglig bakgrunn innen konstruksjon bygg og samferdsel, samt spesialfagene brann og akustikk. Våre medarbeidere jobber med rådgivning og prosjektering i alle planfaser og alle forretningsområdene i Multiconsult, regionalt og nasjonalt.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Har du god kompetanse innen konstruksjon, med et ønske om å utvikle deg innen ledelse?

Som leder for seksjonen bygg og anlegg vil ha ansvar for at seksjonen er godt koblet på vårt nasjonale fagmiljø og er koordinert mot øvrige bygg og anleggsseksjoner i Midt-Norge og nasjonalt. Du blir en del av ledergruppa i Møre og Romsdal og vil være sentral i at avdelingen når økonomiske og strategiske mål.

Relevante arbeidsoppgaver vil være:

  • Personalansvar for seksjonens medarbeidere
  • Fordele og koordinere oppgaver til medarbeidere på seksjonen
  • Sørge for faglig utvikling hos den enkelte på seksjonen
  • Deltakelse i avdelingen og seksjonens markeds- og tilbudsarbeid
  • Deltakelse i og ledelse av oppdrag med varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning og prosjektering
  • Rekrutteringsarbeid

HVEM ER DU?

Som vår seksjonsleder har du relevant høyere utdanning og solid faglig fundament, gjerne med erfaring innen fagområdet konstruksjon. Ledererfaring fra prosjekt og/eller personalledelse vil være en klar fordel, men enda viktigere er at du er nysgjerrig og interessert i folk og organisasjon og at du ønsker å lede medarbeidere.

Du har god kjennskap til byggebransjen og dens aktører, og evner å bygge nettverk eksternt i markedet og internt i Multiconsult. Vi ønsker oss en leder med god forretningsforståelse som maner til utvikling og samarbeid på tvers, en tydelig lagspiller som evner å tenke utover egen seksjon og bidrar til at avdelingen og selskap når sine mål.

Vi vektlegger din interesse for faglig kvalitet, at du evner å skape gode resultater, utvikle dine kollegaer og deg selv. Du er opptatt av våre kunder og partnere, og evner å motivere medarbeidere til det samme.

HVA KAN VI TILBY DEG?

Stillingen er først og fremst en spennende mulighet for deg som brenner for fag og folk, og vil være med å bygge lag ut av en allerede velfungerende gjeng med høy kompetanse. Avdelingen karakteriseres av å ha et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø, lav turnover og godt mangfold. Vi har et sterkt fagmiljø, sammensatt av flere nisjefag som er gjensidig avhengig av tett kobling mot andre lokasjoner internt.

Vi vil også fremheve følgende:

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Gode kollegaer og flotte, sentralt plasserte kontorlokaler på Skansekaia i Ålesund
  • Konkurransedyktige vilkår, gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fri i romjulen og i påsken (i tillegg til fem ukers ferie), samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

NYSGJERRIG PÅ MULIGHETEN?

For spørsmål eller mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Heidi Nakken (tlf. 918 54 021).

Arbeidsted vil være i våre lokaler på Skansekaia i Ålesund.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS