Rådgiver VA

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere. Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
Fylke Møre og Romsdal
Sted Ålesund
Søknadsfrist 21.08.2023

Stillinger (135)

Multiconsult har økende oppdragsmengde og ønsker å styrke miljøet vårt i Ålesund med kompetanse innen VA-teknikk. Vi ser i den forbindelse etter en erfaren rådgiver.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et av Norges ledende miljøer innenfor rådgivning og prosjektering, og inngå i et veldrevet kompetansenettverk der deling av kunnskap er en selvfølge. Våre samkjørte fagområder er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsplasser, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som rådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter som gjerne bemannes fra flere kontorer, men også mindre, lokale prosjekter. Noen av våre større pågående oppdrag er Ny vannforsyning for Oslo kommune, Kongshaugen reinseanlegg for Ålesund og Sula kommuner, Sotrasambandet og E10 Hålogalandsvegen.

Hos oss vil du få en sentral rolle i utviklingen av VA-faget i Multiconsult i Møre og Romsdal i tett samarbeid med kolleger ved kontoret i Trondheim. Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med interessante arbeidsoppgaver som vil bidra til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet tilrådgivning og prosjektering innenfor vannforsyning og avløp. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Overordnede planer, skisse- og forprosjekter
  • Prosjektering og disiplinledelse for VA i tverrfaglige prosjekter
  • VA sanerings- og separeringsprosjekter for kommuner
  • Klimatilpasningsprosjekter relatert til bebyggelse og infrastruktur
  • Utviklingsoppgaver innenfor fag, bærekraft og digitale løsninger
  • Oppdragsledelse

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med gode samarbeidsevner, som trives med faglige utfordringer. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • VA-utdanning fra universitet eller høyskole
  • Mer enn åtte års erfaring fra rådgivervirksomhet, kommune eller entreprenør

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

I Multiconsult får du du spennende og langsiktige karrieremuligheter innenfor fag og/eller prosjekterings- og oppdragsledelse. I tillegg legger vi vekt på:

  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er viktig for godt samarbeid i prosjekter, og vi tilbyr blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fri i romjulen og i påsken i tillegg til fem ukers ferie, samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering, arkitektur og rådgivning med 3400 medarbeidere. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at vi skal muliggjøre det umulige. På den måten er vi, og kanskje snart også du, med på å skape de beste løsningene for fremtiden.

I region Midt, som dekker Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland nord til Bodø, har vi et innovativt og trivelig arbeidsmiljø hvor det jobber 300 faglig dyktige rådgivere. Vi styrker satsingen i Møre og Romsdal, som er egen avdeling med kontorer i Ålesund og Molde. Vi har ellers kontorer i Trondheim og på Steinkjer, og kontorene i Mo i Rana og Bodø organisert i avdeling Helgeland og Salten.

Multiconsult har 31 medarbeidere i Møre og Romsdal innenfor byggeteknikk, samferdsel, geoteknikk og miljøgeologi. VA-miljøet i regionen består i dag av 20 medarbeidere i Trondheim og to i Mo i Rana. Vi arbeider i prosjekter for både private og offentlige oppdragsgivere, både i enkeltprosjekter og innenfor rammeavtaler, og har også engasjement i forsknings- og utviklingsprosjekter. I Multiconsult har vi et godt samarbeid med våre 130 VA-kolleger i andre regioner.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Lars Petter Risholt

Seksjonsleder

98264820

Heidi Nakken

Avdelingsleder

+47 91854021

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS