Prosjekt- og anleggsledere

Betonmast Røsand AS bygger alle typer bygg, og er en av Midt-Norges største entreprenører innen bygg og anlegg. Betonmast Røsand AS er et lokalt selskap med Nord-Vestlandet som markedsområde. De fleste prosjektene gjennomføres likevel på Nordmøre og i Romsdal. Betonmast Røsand AS er en del av Betonmast konsernet som består av 9 selvstendige selskap rundt omkring i Norge. I tillegg har vi et eiendomsselskap som driver med eiendomsinvestering i hele Norge. Med at vi er selvstendige selskap så betyr det at vår verdiskapning kommer lokalsamfunnet til gode. Vi tar samfunnsansvar og bidrar på mange områder i de lokalsamfunnene vi er representert. Våre ansatte består av dyktige fagarbeidere, kompetente ingeniører og en velfungerende stab.Mange av selskapets prosjekter gjennomføres i samspillsentrepriser, mens resten er ordinære totalentrepriser. De fleste av prosjektene er et resultat av et tett og åpent samarbeid med kunden, også i utviklingsfasen. Gjennom god dialog og gjensidig forståelse strekker vi oss langt for å imøtekomme alle involverte aktører i prosjektet. Byggene skal alltid leve opp til kundens forventninger, både i form av kvalitet, tidsrammer og avtalt pris.

Firma Betonmast Røsand
Fylke Møre og Romsdal
Sted Nord-Vestlandet, etter nærmere avtale
Søknadsfrist 10.09.2023

Stillinger (135)

Betonmast Røsand står for kvalitet, kompetanse og muligheter for både kunder og ansatte. Nå ønsker vi oss to nye ansatte.

Hos oss jobber du i et fellesskap der du har store muligheter for kompetanseutvikling på tvers av fag. Ikke bare vil du få mulighet til å ha en operativ og spennende arbeidshverdag – du vil også få utvikle deg selv på veien. Rådgivning er en viktig del av arbeidsprosessene hos oss. Erfaring og kunnskap skal komme kunden til gode allerede i planleggingsfasen. Når utgangspunktet, bruksområdet og kundens behov er kjent, kan vi skreddersy løsningene og tilpasse produktet optimalt. Sikkerhet, kvalitet, helse og bærekraft er selvsagte fokusområder i alle våre arbeidsprosesser.

Som prosjekt/anleggsleder ønsker vi at du både deltar i den operative drifta ute på prosjekt, og bistår med prosjektstøtte inne på kontoret.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av prosjekter, logistikk, innkjøp, ressursplanlegging, HMS-oppgaver og økonomi.

Vi ønsker at du er:

  • Fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Flink til å planlegge og organisere
  • Engasjert og en god relasjonsbygger
  • Kommersiell og har et blikk for lønnsomhet
  • Innovativ og er flink/har evne til å håndtere digitale verktøy/programmer
  • Har faglig bakgrunn/erfaring fra enten byggetekniske fag, elektrofag, VVS-fag, automasjonsfag eller logistikkfag.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har bachelor eller master grad. Vi ønsker å styrke vårt mangfold og er derfor åpen for ulik bakgrunn hos våre ansatte.

Du må også ha førerkort klasse B, og god skriftlig og muntlig formidlingsevne.

Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle fagretninger.

Du vil få et stort handlingsrom og en variert arbeidsdag. Vi har konkurransedyktige betingelser, bonusordninger samt gode pensjon og forsikringsordninger. Dette er en unik mulighet til å jobbe med spennende byggeprosjekter i et sosialt og profesjonelt arbeidsmiljø.

Kontaktpersoner:

Linda Kristin Offenberg
Partner | MindMap AS
offenberg@mindmap.no
+47 976 44 848

Eskild Røsand
Daglig Leder | Betonmast
eskild.rosand@betonmast.no
+47 975 52 900

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS