Prosjekt- og Anleggsleder

Consto Midt-Norge er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 300 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

Firma Consto Midt-Norge
Fylke Møre og Romsdal
Sted Ålesund
Søknadsfrist 01.04.2023

Stillinger (135)

Consto er et av Norges ledende konsern innenfor bygg og anlegg med over 1300 ansatte i Norge og Sverige. Consto er i dag det eneste entreprenørselskapet på byggsiden som er landsdekkende. Vi bygger skoler og barnehager, sykehus, hoteller, boliger og mye mer. Consto er i stadig vekst, og vi er i den forbindelse ute etter en prosjektleder og en anleggsleder til vårt kontor i Ålesund. Vi har mange interessante prosjekter i vår portefølje, og vi har nye spennende prosjekter på vei inn.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha overordnet ansvar for å lede og koordinere byggeprosesser. Dette innebærer b.la god styring på økonomi, fremdrift og HMS. Vi ser etter deg med relevant utdanning, gjerne med erfaring fra prosjektarbeid. Du er forretningsorientert og opptatt av å skape gode relasjoner til kunder, kolleger og interessenter.

Som anleggsleder vil du ha ansvar for å utarbeide produksjons- og ressursplaner for prosjektet og følge disse opp, samt personalansvar og bemanningsplaner. Du er hovedansvarlig for at HMS-arbeidet på byggeplass blir planmessig og korrekt gjennomført i samsvar med lover og forskrifter, samt firmaets rutiner. Du får gjennomføringsansvaret for KS systemer og bistår prosjektleder i økonomisk rapportering og ved kontrahering av underleverandører i prosjektet. Du skal yte service og sikre vårt omdømme gjennom å skape gode relasjoner til underentreprenører, byggherrer/kunder, naboer og øvrige omgivelser.

Kvalifikasjoner

Prosjektleder:

  • Høyere teknisk utdannelse, bachelor/master
  • Minimum fem års relevant erfaring som prosjektleder
  • Proaktiv ledelse og god økonomisk forståelse
  • Erfaring fra utførende entreprenør er en fordel

Anleggsleder:

  • Høyere teknisk utdannelse, teknisk fagskole/bachelor
  • Minimum tre års erfaring som anleggsleder-/driftsleder
  • Proaktiv ledelse og god økonomisk forståelse
  • Solid relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
  • Erfaring fra utførende entreprenør er en fordel

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper og ser verdien av å bygge opp gode prosjektteam. Vi ønsker at du gjenspeiler våre holdninger om at de ansatte er vår viktigste ressurs. Du har gjennomføringskraft og en stå på vilje. Du må også ha interesse for økonomi

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt nordnorsk konsern med ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid.

Kontaktinformasjon

Anders Magne Flemmen

Prosjektsjef

Telefon:45869200

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS