Miljørådgiver - forurensning

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Møre og Romsdal
Sted Ålesund, Molde
Søknadsfrist 13.03.2024

Multiconsult Møre og Romsdal, seksjon Miljø og naturressurser, har stor aktivitet og mange spennende oppdrag. Nå ønsker vi å styrke laget innen flere miljøfag og vi trenger særlig medarbeidere som kan jobbe med grunnforurensning, miljøgeologi og forurensede sedimenter. Vi skal også øke kapasiteten vår innenfor vannforurensning/vannmiljø, miljøkartlegging av bygningsmaterialer og konstruksjoner og miljøledelse/miljøsertifisering, i tillegg til naturmangfold og naturbaserte løsninger. Miljøområdet kan ha ulike kombinasjoner av fag. Har du en kombinasjon av disse fagene eller spisskompetanse på ett av dem så hører vi gjerne fra deg. Vi har også kontor i Molde.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Som miljørådgiver i Multiconsult vil du få muligheten til å ta del i store og tverrfaglige prosjekter, så vel som mindre, enfaglige oppdrag. Miljølaget består i dag av 6 miljørådgivere i Møre og Romsdal og nærmere 200 miljørådgivere i Multiconsult totalt. Samarbeidet er viktig mellom avdelinger, men også på tvers av fag. Vi samarbeider tett med andre geofag som geoteknikk og ingeniørgeologi, men også med rådgivere innen veg, VA, naturressurser, landskap og konstruksjon.

Du vil bli involvert i den videre oppbyggingen av vår satsning på helhetlig miljø- og bærekraftsrådgiving. Vi ønsker å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante oppgaver.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Planlegging og gjennomføring av miljøgeologiske grunnundersøkelser
  • Risikovurdering av forurenset grunn
  • Utarbeidelse av tiltaksplaner for håndtering av forurenset grunn
  • Stedlig oppfølging av anleggsarbeider og tiltak for håndtering av forurenset grunn
  • Planlegging og gjennomføring av sedimentundersøkelser
  • Risikovurdering av forurenset sediment
  • Utarbeidelse og oppfølging av søknader om tiltak i sjø
  • Håndtering og oppfølging av måleutstyr for blant annet strøm og turbiditet
  • Vannovervåking
  • Konsekvensutredninger

Avhengig av din kompetanse og interesser, kan det i tillegg være aktuelt at du deltar i kartlegging av miljøfarlig avfall i bygg som skal rives eller rehabiliteres, utarbeidelse av miljøoppfølgingsprogram (MOP) og ytre miljø-planer, klimagassvurderinger, med mer.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Er du en person med vilje og evne til å arbeide både selvstendig og i tett samarbeid med andre? Er du praktisk anlagt og trives ute i felt og på anlegg, men også ved kontorpulten? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Master eller bachelor innen relevante fag, slik som miljøgeologi, hydrogeologi, kjemi/geokjemi, jord- og vannfag e.l.
  • Førerkort klasse B
  • Relevant erfaring er en fordel, men nyutdannede oppfordres også til å søke.

HVA KAN VI TILBY DEG?

  • Utviklende og interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Et godt faglig nettverk med årlige nettverkssamlinger
  • Fleksibel arbeidstid
  • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
  • Nærhet til flott og lett tilgjengelig natur, både sommer og vinter samt gode kollegaer
  • Fem uker ferie, samt fri i romjul og påske
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Kjersti Finholt

Seksjonsleder

92299738

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS