Fagarbeidere (maskinfører/lastebilsjåfør)

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,6 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
Fylke Møre og Romsdal
Sted Sunndal
Søknadsfrist 26.03.2023

Stillinger (135)

Er du opptatt av vei og veivedlikehold og vil være med å holde god standard på veiene i Sunndal?

Til vår drift- og vedlikeholdskontrakt med base i Sunndalsøra søker vi dyktige fagarbeidere med erfaring fra maskinkjøring.

Driftskontrakten 1507 Indre Nordmøre har et tilhørende vegnett på 456 km. Vegnettet består av fylkesveger. Kontrakten ligger i naturskjønne omgivelser med både fjell- og fjordlandskap. Kontrakten omfatter drift og vedlikehold av fylkesveier og gang- og sykkelveier med tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner i deler av Gjemnes, Molde, Sunndal, Surnadal og Tingvoll kommune.
Vi er åtte flotte medarbeidere som daglig arbeider på kontrakten. Vi er dedikert i vårt arbeide, vi bryr oss om hverandre, vi samarbeider godt, og vi er opptatt av å virke i et godt arbeidsmiljø. Nå søker vi inntil tre nye fagarbeidere til vår kontrakt.

Arbeidsoppgaver

Du vil utføre ulike produksjonsoppgaver innen veivedlikehold med rett kvalitet og utførelse til riktig tid.

Andre oppgaver vil være:

  • Utføre planlagt arbeid på og ved vei
  • Betjene hjullaster, gravemaskin og veihøvel
  • Brøyting
  • Daglig vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Du vil være en del av beredskap på vei og ta del i en vaktordning
  • Utføre og dokumentere oppfølging av vedlikeholds- og anleggsoppdrag mot oppdragsgiver

Kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse CE og YSK (Førerkort klasse C er et må-krav)
  • Maskinførerbevis M2 og M4 (gjerne M3) er en fordel
  • Vi ser gjerne at du har relevant fagbrev, men det er ikke et krav
  • Arbeidsvarslingskurs 1, vinterkurs, motorsagskurs og varme arbeider er en fordel, men vil tilbys hvis du mangler dette
  • Du er vant til å benytte PC/nettbrett til elektronisk rapportering og dokumentasjon
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og du kunne stå for disse som ansatt.

Veidekke søker å ha høy standard på vårt HMS-arbeid. Gode HMS-resultater kommer gjennom sikker adferd. Målet er at alle skal komme uskadet hjem fra jobb – hver dag. Vi forutsetter at du også setter dette høyt – hver eneste dag.

Du er en dyktig fagarbeider med god kunnskap om vei og veivedlikehold. Som person er du initiativrik, handlekraftig, omgjengelig, serviceinnstilt og fleksibel. God lokalkunnskap er viktig. Har du erfaring fra vinterdrift av vei er det et stort pluss.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende lokal arbeidsplass i distriktet. En variert jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med høyt tempo og mye arbeidsglede. Lønn etter tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger. Veidekke har eget aksjeprogram for våre ansatte og flere attraktive velferdsordninger.

Kontakt

Leif Ivar Ansnes

405 53 158

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS