Avdelingsleder Møre og Romsdal

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering, arkitektur og rådgivning med over 3200 medarbeidere. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at vi skal muliggjøre det umulige. På den måten er vi, og kanskje snart også du, med på å skape de beste løsningene for fremtiden. I Midt-Norge har vi et innovativt og trivelig arbeidsmiljø hvor det jobber 300 faglig dyktige rådgivere. Hovedkontoret flytter snart inn i et av Norges mest bærekraftige bygg i Trondheim. Vårt andre Trøndelagskontor har vi i nyoppussede lokaler i Steinkjer. I Møre og Romsdal finner du oss på Skansekaia i Ålesund og Molde. Videre har avdeling Helgeland &Salten nye kontorer i Bodø og Mo i Rana.

Firma Multiconsult
Fylke Møre og Romsdal
Sted Ålesund
Søknadsfrist 09.01.2023

Stillinger (135)

Multiconsult er allerede godt etablert i Møre og Romsdal med 24 dyktige medarbeidere fordelt på kontorene i Ålesund og Molde. Nå etablerer vi en dedikert avdeling Møre og Romsdal for å styrke vår posisjon ytterligere i distriktet. Avdelingen har høy kompetanse innen bl.a. geofag og byggfag, og bidrar inn i mange spennende regionale og nasjonale oppdrag. Vi søker en avdelingsleder som vil være med å sette retning for vår videre utvikling i Møre og Romsdal.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Som avdelingsleder for den nyetablerte avdelingen vil du få lede utviklingen av avdelingens medarbeidere på Ålesunds- og Moldekontoret. Kontorene er kjent for godt arbeidsmiljø og engasjerte medarbeidere internt i Multiconsult. I tillegg til gode kolleger har vi flotte, sjelfulle og sentralt plasserte kontorlokaler på Skansekaia i Ålesund.

Avdelingsleder inngår i ledergruppen til forretningsenheten Multiconsult Midt med kontorer i Trondheim (regionskontor), Steinkjer, Mo i Rana og Bodø – i tillegg til Ålesund og Molde. Stillingen rapporterer til direktør for regionen.

Sentrale ansvarsområder:

  • Realisere selskapets strategi for Møre og Romsdal
  • Salgs- og markedsarbeid, i tett samhandling med øvrig organisasjon
  • Ledelse og videreutvikling av avdelingens medarbeidere
  • Oppdragsansvar for noen av avdelingens viktigste oppdrag

Hvem er du?

Vi ser etter en leder med relevant leder- og prosjekterfaring, gjerne med erfaring fra rådgiver, entreprenør eller annen relevant bransjebakgrunn. Uavhengig av bakgrunn, tror vi at du gjennom erfaringer fra kunderettede komplekse organisasjoner, evner å raskt forstå våre forretningsmodeller der rådgivningstjenester står sentralt. Høyere relevant utdannelse og ledererfaring vil være en klar fordel. Vi vektlegger også et godt og relevant nettverk og solid forretningsforståelse.

Hva kan vi tilby deg?

Stillingen er først og fremst en spennende mulighet for deg som ønsker å bruke din fagkompetanse og lederegenskaper til å utvikle og synliggjøre en avdeling i et av Norges sterkeste fagmiljøer innen rådgivning og prosjektering. Vi vil også fremheve følgende:

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Er du den rette for jobben? Da vil vi gjerne høre fra deg!

For spørsmål eller mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere hos Dfind, Trond Inge Halten på tlf: 91625377, Espen Bredesen på tlf: 91666544 eller Regiondirektør Multiconsult Midt-Norge, Merete Kvidal på tlf: 952 63 887. Alle henvendelser vil behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS