Prosjektleder Sørvest

COWI er et internasjonalt konsulentkonsern i vekst. Vi er 7300 ansatte globalt og 93 kontorer over hele verden. Vi er en ledestjerne innen innenfor bærekraft, det grønne skiftet og omstillingen av bygg- og anleggsbransjen. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere skaper vi helhetlige, bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for samfunnet. Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Firma COWI
Fylke Rogaland, Møre og Romsdal
Sted Stavanger, Haugesund og Kristiansund
Søknadsfrist 31.08.2023

Stillinger (135)

Vil du bli en del av vårt ekspert-team i COWI, som er en pådriver innen bærekraftige løsninger? Nå søker vi flere prosjektledere som er dyktige på å lede komplekse tverrfaglige byggeprosjekter.

Hos oss vil du samarbeide om å skape noen av de mest prestisjefylte og komplekse funksjonsbyggene i Norge. I COWI har vi en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser.

Bli med å utforme fremtiden

COWI er en sterk pådriver innen bærekraft og vår visjon er «Together we shape a sustainable and liveable world». Vi er dedikerte til å gjøre en positiv forskjell for samfunnet og fremtidige generasjoner. Vi innehar kompetanse i verdensklasse og samarbeider tett på tvers av fagmiljøene i COWI for å levere morgendagens løsninger på komplekse, smarte og miljøvennlige bygg.

I COWI vil du bli en del av et dyktig team med hyggelig kolleger og støttende ledere. Du vil jobbe med varierte oppgaver der du utvikler deg faglig og utvider potensialet ditt. I vår avdeling Bygninger Sør Vest vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 600 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 110 medarbeidere jobber i denne avdelingen.

Du er opptatt av samarbeid, kvalitet og utvikling

For å forvalte det store ansvaret og tilliten vi har fått av kundene våre, trenger vi flere dyktige og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen. Vi ser etter en lagspiller med relasjonsbyggende ferdigheter som evner å se de gode løsnigene, fatte beslutninger, planlegge og styre fremdrift, har kommersiell teft og en høy interesse for å bidra til utvikling og kompetanseheving.

Dine hovedansvarsområder vil være:

  • Prosjektledelse på middels- og store kontrakter
  • Kundekontakt
  • Kontraktledelse
  • Rådgivning

I tillegg vil du også bidra aktivt i vårt kunde-, markeds- og tilbudsarbeid.

Vårt fagmiljø er tverrfaglig og våre medarbeidere har ulik fagbakgrunn. Vi tror likevel du kan kjenne deg igjen i noe av dette:

  • Gjerne 5 års erfaring som prosjektleder eller leder hos relevant aktør
  • Kontraktledelse og avtaleoppfølging
  • Høyere utdannelse innen prosjektledelse, teknisk, eller økonomi, ønskelig på mastergradnivå
  • Erfaring fra rådgivere, entreprenør eller byggherre, eller en annen kunnskapsbedrift

Blant kollegaer beskrives du kanskje som:

  • En god lagspiller som deler kunnskap og forstår verdien av å skape samspill
  • Engasjert og åpen
  • God til å forstå kundens behov, med teft for det kommersielle
  • Strukturert og god til å prioritere

Vi søker både til Stavanger, Haugesund og Kristiansund.

Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi:

  • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
  • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
  • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
  • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
  • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
  • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
  • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Interessert?

Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV. Er du nysgjerrig og ønsker å høre mer om stillingen, kan du kontakte: Seksjonsleder, Anders Rosnes, på mobil 413 96 505 /adro@cowi.com. Eller Seksjonsleder, Anne Frafjord, på mobil: 952 88 600/aefd@cowi.com

Er ikke dette helt rollen du ser etter? Ta en titt på våre fagområder og registrer deg i vårt talentnettverk. Vi ringer deg hvis din profil er en match.

www.cowi.no/karriere/registrer-interesse

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS