Rådgiver elektro, Lillehammer

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Fakta om stillingen:

Firma: Multiconsult

Fylke: Innlandet

Sted: Lillehammer

Søknadsfrist: 01.12.2024

Multiconsult ser etter deg som vil være med å forme et elektromiljø som er i vekst

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Elektromiljøet på Lillehammer ble etablert med egen seksjon i 2023. Vi er nå 5 ansatte innen fagfeltet elektro og automasjon. Seksjonen er organisert under avdeling elektro Oslo. Et faglig robust miljø med totalt 75 medarbeidere. Lokalt på Lillehammer har i løpet av det første året hatt en god vekst av medarbeidere, og samtidig bygget opp en god lokal ordrereserve med lang tidshorisont. Vi ser nå etter en erfaren rådgiver som kan ta et større ansvar i prosjekter. Den personen vil også få en viktig rolle ved å videre bygge opp elektromiljøet på Lillehammer for fremtidig vekst.

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med alt fra mindre en-faglige prosjekt, til de største tverrfaglige prosjektene i Norge. Vår portefølje omfatter rehabilitering og nybygg innen industri, helse, skoler, næring, samferdsel og infrastruktur.

Kontoret på Lillehammer er lokalisert i funksjonelle og nyoppussete lokaler i Bryggerikvartalet. Dette gir gangavstand til kollektivknutepunktet. Vi har også parkeringskjeller for biler, og sykkelparkering med garderober som tilrettelegger for sykling til jobben. Egen kantine med utgang til privat takterrasse på ca 80m2.

På kontoret er vi 35 ansatte fordelt på fagene elektro og automasjon, VVS, bygg, batteri og smartgrid, VA, hydrologi og SØK-funksjon.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring. 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere utdannelse innen elkraft / elektroingeniør, gjerne med fagbrev i bunn
  • Bakgrunn fra entreprenørmiljø eller rådgivermiljø vektlegges

Dine arbeidsoppgaver vil bli tilpasset ut fra din erfaring, kompetanse og ønsker, men vil typiske kunne være:

  • Tidligfase rådgivning med utvikling av prosjekt i samspill med byggherre, arkitekt, entreprenør og rådgivergruppen
  • Gi råd til våre kunder, og prosjektere gode og bærekraftige løsninger
  • Disiplinleder elektro med hovedansvar for elektro, automasjon og sikkerhetsanlegg
  • Modellering i Revit, beregninger i FebDok og Dialux
  • Kundekontakt med salg av våre tjenester
  • Mentor for yngre medarbeidere på elektro og andre tekniske seksjoner 

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Stor bredde i prosjekter fra mindre en-faglige til de største landsdekkende tverrfaglige prosjektene
  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og -utvikling
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til engasjerte og motiverte medarbeidere. Derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag, sosiale arrangementer og avdelingsturer.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie + fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å ta kontakt - vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg! 

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med:

Seksjonsleder elektro Lillehammer Lasse Tenold tlf: 90 60 98 36.

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS