Prosjektingeniør

Velkommen til Backe Oppland! Backe Oppland er en av distriktets ledende byggentreprenører med historie tilbake til 1980. Backe Oppland påtar seg oppdrag i alle størrelser, med hovedfokus på større totalentrepriser for offentlige og private kunder. Vi tar mål av oss til å være en "litt annerledes" entreprenør - gjennom åpen tillitsbasert dialog med kunden skaper vi i fellesskap de beste prosjektene. Backe Oppland omsatte i 2022 for ca. 330 mill., har 66 medarbeidere og vårt markedsområde er Hadeland, Gjøvik og Lillehammer. Backe Oppland er en del av Backe. Backe er et norsk familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft - og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring. Grunnverdiene faglig dyktig, ærlig og ambisiøs reflekterer vår væremåte og etterlevelse av disse verdiene er forutsetningen for vårt omdømme. Sammen gjør vi en forskjell er vår visjon. Vi lykkes bedre ved å jobbe godt sammen og det vi gjør har betydning for samfunnet vi lever i. Å være inkluderende og mangfoldig er viktig for oss og vi jobber sammen med våre leverandører for å skape gode arbeidsforhold i hele verdikjeden. Backe omsatte i 2022 for ca. 4,8 milliarder kroner og har med oppkjøpet av Kruse Smith entreprenør over 1300 medarbeidere over hele landet og en samlet omsetning på 7,5 mrd.

Firma Backe Oppland
Fylke Innlandet
Sted Hunndalen
Søknadsfrist 17.12.2023

Stillinger (135)

I Backe rigger vi oss for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft.

Backe Oppland er i vekst og vi søker en ambisiøs Prosjektingeniør som vil bli en del av laget og bidra til åutvikle byggebransjen videre sammen med oss.

Sentrale arbeidsoppgaver

Som prosjektingeniør hos oss jobber du ute i våre spennende prosjekter med faglig variasjon.

Du får en viktig rolle med varierte oppgaver og mye ansvar under tett oppfølging av erfarne kollegaer.

Du deltar i planlegging og gjennomføring av byggeplassens daglige drift og typiske oppgaver vil kunnebestå av:

  • HMS, kvalitet og miljøarbeid
  • Oppfølging av UE og egenproduksjon
  • Innkjøp og kontraktskriving
  • Prosjektering og kalkulering

Dine kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som er nyutdannet med relevant utdannelse innen byggfag (bachelor eller master) og som kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig.

Hvis du i tillegg har relevant bransjeerfaring fra tidligere er dette positivt, men ikke et absolutt krav.

Egenskaper for å lykkes i rollen

  • Du er en lagspiller, med masse pågangsmot og stort engasjement og du liker oppgaver med variasjon oghøyt tempo.
  • Du er topp motivert og har et stort ønske om å videreutvikle din kompetanse og å delekunnskap og erfaringer.
  • Du er nysgjerrig på teknologi og nye digitale muligheter og tør å utfordrearbeidsrutiner og måten vi jobber på.
  • Våre verdier "faglig dyktig, ærlig og ambisiøs" er viktige for oss og det er en selvfølge at du er stolt bærerav disse.

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg!

Bli en av oss i Backe

Hos oss blir du en del av et faglig dyktig team i et svært godt arbeidsmiljø, med korte linjer og litebyråkrati. Du får påvirkningsmuligheter og muligheter til å bidra i den videre utviklingen avselskapet.

Menneskene er vår viktigste ressurs og sammen har vi store ambisjoner for fremtidens Backe -nå har du mulighet til å bli en del av oss!

Vi har konkurransedyktige betingelser, korte linjer, engasjerte medarbeidere, gode kompetanse- ogutviklingsmuligheter og et faglig sterkt arbeidsmiljø.

I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner

Hans Jørgen Bjøralt

Daglig leder

Telefon 48 04 72 24

Tove Enger

HR leder

Telefon 90 13 57 15

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS