Planlegger i Anlegg

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,6 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 300 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
Fylke Hele landet
Søknadsfrist 11.02.2024

Stillinger (135)

Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, anlegg og driftskontrakter over store deler av landet. Nå søker vi planlegger til vår anleggsvirksomhet. Vi ser etter deg som studerer relevante ingeniørfag, går teknisk fagskole eller har jobbet noen år som planlegger.

I Veidekke jobber vi med prosjekter og kontrakter helt fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. Det gir deg et innblikk og erfaring med svært mange fag og en kompleksitet som du kun finner hos entreprenørselskapene. I Veidekke er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

Som planlegger i Veidekke Anlegg vil du ha ansvar for;

  • Utarbeide og vedlikeholde plan for alle prosjektfaser
  • Innhente informasjon til fremdriftsrapportering
  • Rapportere internt og eksternt til Byggherre
  • Varsle endringer og/eller avvik
  • Utarbeide prognoser og trendanalyser
  • Holde prosjektet oppdatert på planer og fremdrift

Vi søker deg som ønsker å være med å påvirke ved å ta en aktiv og fremoverlent rolle i prosjektet, ønsker å lære mer og er nysgjerrig. For den rette personen har vi store og komplekse prosjekter hvor vi kan garantere at du vil utvikle deg.

Vår anleggsvirksomhet er i stor grad mobil. Det betyr at du mest sannsynlig vil komme til å bo i tilknytning til prosjektet og ha den arbeidstidsordningen som er i det prosjektet du skal jobbe på. Du kan jobbe med jernbane, veianlegg, tunneler og mye mer.

Vi kan tilby deg;

Om du blir våre nye Planlegger blir du en del av en bedrift og et team som er uformell i sin omgangstone og har det gøy på jobben. Vi er løsningsorienterte, kompetente, har engasjement og vinnervilje. Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte videre. Dette gjøres mest og best ved å gjennomføre spennende prosjekter – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har fine velferdsgoder som for eksempel egen bedriftshelsetjeneste, firmahytter og gode person- og pensjonsforsikringer. Som ansatt hos oss får du også mulighet for å bli medeier i selskapet i form av aksjekjøp. I dag eies faktisk nær 15% av aksjene i selskapet av ansatte, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontakt

Espen Ytredal

415 67 621

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS