Hovedsikkerhetsvakt (HSV) / Leder for El-sikkerhet

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
Fylke Hele landet
Søknadsfrist 11.08.2024

Vi ser etter deg som setter sikkerhet i fokus og som har lyst til å bli en del av vårt tverrfaglige team. Vi utfører arbeid innen alle jernbanetekniske fag med hele landet som satsningsområde. For oss er lagfølelsen, samarbeid og fagligutvikling viktig. Vi jobber 7-dagers turnus, og du vil være ute på prosjekt i arbeidsperioden.

Arbeidsoppgaver

Du vil ha rollen som Hovedsikkerhetsvakt eller Leder for Elsikkerhet (HSV/LFS) ute på prosjekt med kontrakter vi har for BaneNOR, men også i tilfeller der vi har oppdrag for andre entreprenører i og ved jernbanen. I perioder hvor du ikke utfører sikkerhetstjeneste vil du delta i andre driftsoppgaver.

Kvalifikasjoner

Du er godkjent Hovedsikkerhetsvakt og/eller Leder for Elsikkerhet.
Det er avgjørende at du tilfredsstiller helsekrav for operativt personell på jernbane. Det betyr at det stilles krav til blant annet syn, hørsel og fargesyn, og bestått yrkespsykologsisk test fra godkjent bedrifthelsetjenteste. Det vil bli foretatt en helseundersøkelse i sammenheng med ansettelse.

Det viktig at du behersker dataverktøy da dokumentasjon foregår elektronisk. Har du fagbrev som banemontør, signalmontør, energimontør, elektriker eller maskinfører er det en fordel, men ikke et krav.

Du har førerkort kl. B og gjerne BE.

Profil

Du er en strukturert og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid.
Kommunikasjon er et viktig arbeidsverktøy for deg for å unngå farlige situasjoner og for å skape godt tverrfaglig samarbeid mellom ulike faggrupper. Du vet at jobben krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Og ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag.

Vi tilbyr

Om du blir vår ny kollega vil du bli en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Vi har høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontakt

Jo Henning Sinnerud

997 19 900

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS