Erfaren VA-ingeniør

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100 % av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning. Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme. Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 8000 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø. I Norge er vi 1500 ansatte. Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder. Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Firma COWI
Fylke Hele landet
Sted Bergen, Drammen, Fredrikstad, Hamar, Haugesund, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim, Bodø, Tromsø
Søknadsfrist 08.09.2024

Vil du være med å videreutvikle VA-kompetansen i et av Norges sterkeste fagmiljø? Er du en engasjert og fremoverlent senior med kompetanse innen VA? Kan du prosjektere anlegg for vann og avløp, eller bidra med god ekspertise som fagansvarlig, disiplinleder eller prosjektleder? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

I COWI har vi et stort og anerkjent fagmiljø innen vannrelatert virksomhet, og vi er involvert i noen av landets største utviklingsprosjekter innen vann- og avløp. Våre kunder er fra både offentlig og privat sektor, og våre medarbeidere bidrar også i tverrfaglige prosjekter på tverr av divisjoner og geografi. Blant annet jobber vi på ny vannforsyning til Stavanger, Bybanen Bergen, Ny lufthavn Bodø og Regjeringskvartalet, samt en rekke andre spennende prosjekter.

Vi ønsker å styrke oss ytterligere, og søker nå etter erfarne VA-ingeniører som vil være med å utvikle VA-sektoren for fremtiden. Arbeidssted vil fortrinnsvis være i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Oslo eller Fredrikstad, men vi har også mulighet til å tilby kontorsted i Haugesund, Drammen, Hamar, Bodø og Tromsø.

Dine hovedoppgaver vil kunne være:

  • Planlegging, prosjektering og utforming av beskrivelser for VA-anlegg og blågrønne overvannsløsninger
  • Disiplinledelse/fagledelse VA
  • Oppdragsledelse
  • Prosjekteringsledelse i prosjekter med ulike størrelser og kompleksitet
  • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tverr av kontorsteder
  • Faglig veiledning av juniorer
  • Bidra inn i markeds- og tilbudsarbeid

Din kompetanse. Vårt lag. Sammen utformer vi fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt felles arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og som er dedikert til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Vi ser etter deg som er nysgjerrige, søker ny innsikt og kommer med innspill til forbedring. Du er fremoverlent, har et kommersielt fokus og et ønske om å finne de riktige løsningene for kunden.

I tillegg har du:

  • Master eller bachelor innen relevant fagfelt / Utdanning fra høgskole/universitet med faglig bakgrunn innen VA
  • Solid faglig kompetanse og minimum 5 års arbeidserfaring innen VA-faget
  • Erfaring fra prosjektering og modellering av VA-anlegg, gjerne fra tverrfaglige prosjekter
  • Evne til faglig ledelse i VA prosjekter, samt god kommunikasjon i prosjektgruppe og mot kunde
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Kjennskap til prosjekteringsverktøy som Novapoint og Autocad (VA-prosjektering)

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter/stillinger.

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
  • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
  • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tverr av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
  • Et aktivt bedriftslag, lønnstreff og bedriftshytter
  • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
  • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
  • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100 % av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per dag er vi 8000 kollegaer med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø. I Norge er vi 1400 ansatte.

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Har du flere spørsmål?

Da kan du ta kontakt med Trygve Alexander Lende på tlf. +47 971 18 019 eller e-post TALE@COWI.COM. Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS