Fagarbeidere på vann- og frostsikring

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel og tunnelinnredning. AF Anlegg er også en av Norges ledende aktører innen arbeid for gassindustrien, samt landets ledende havneutbygger.

Firma AF Anlegg
Fylke Utlandet, Oslo, Flere fylker
Søknadsfrist 01.04.2023

Stillinger (135)

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass og tunnel. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

Nå søker vi etter fagarbeidere på vann- og frostsikring grunnet økende oppdragsmengde. Stillingen vil i første omgang være tiltenkt til vårt prosjekt E4 Förbifart Stockholm. Ønsket oppstart er 01.08.2023.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Førerkort kl. C
  • Maskinførerbevis
  • Relevant fagbrev
  • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring innenfor vann- og frostsikring av tunneler eller øvrig tunnelarbeid

Deg som person

Som person har du et kompromissløst forhold til HMS, og har pågangsmot og evne til å ta ansvar og initiativ. Det er viktig at du trives med å jobbe med andre og positivt vil bidra til det profesjonelle, samt det sosiale miljøet på prosjektet. Arbeidshverdagen i et prosjekt kan være hektisk, derfor forventes det at du kan tilpasse deg raskt og prioritere mellom de viktige og mindre viktige oppgavene.

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et kollegafellesskap av engasjerte personer, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.

Kontaktpersoner

Sondre Svalastog

Telefon 971 53 162

Svein Gunnar Sageie

Telefon 468 02 960

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS