Prosjektsjef Område Nord

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra både offentlige og private kunder. Selskapet består av om lag 1700 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 6 milliarder kroner årlig. Mesta er et statlig eid selskap gjennom Nærings- og fiskeridepartementet.

Firma Mesta
Fylke Troms, Finnmark
Sted Etter avtale, en av våre rigg-lokasjoner i Troms evt Finnmark
Søknadsfrist snarest

Lederrolle med viktig samfunnsoppdrag og resultatansvar!

Ledelse – resultatansvar - samfunnsoppdrag

Område Nord har 145 egne ansatte og flere titalls partnere/underentreprenører fordelt på 10 driftskontrakter/prosjekter i Troms og Finnmark. Området har en årlig omsetning på i ca 500 MNOK. Statens vegvesen og fylkeskommunene er viktigste kunder i regionen. For å styrke laget, søker vi ny prosjektsjef.

Som prosjektsjef for område Nord har du overordnet ansvar for Mesta sin virksomhet innen drift og vedlikehold i Troms og Finnmark. Stillingen rapporterer til konserndirektør for Drift og vedlikehold, og inngår i hennes ledergruppe. Arbeidssted er fortrinnsvis på en av våre rigg-lokasjoner i Troms, alternativt i Finnmark.

Rollen innebærer et bredt spekter av lederoppgaver, fra overordnet strategi og resultatansvar til optimalisering av prosesser, til utvikling av organisasjon og prosjektporteføljen. Du vil lede et dyktig team, og har sammen med disse ansvar for at porteføljen leveres i henhold til forventet lønnsomhet og kvalitetskrav.

Din evne til å bygge og opprettholde sterke relasjoner med kunder, partnere og internt i organisasjonen vil være essensiell for å oppnå gode resultater og dra nytte av nye markedsmuligheter.

I Mesta vil du finne et inspirerende og støttende arbeidsmiljø, hvor ditt lederskap vil ha en direkte innvirkning på selskapets suksess. Vi har store ambisjoner innenfor digitalisering og bærekraft, og ønsker å levere de beste løsningene for våre kunder og samfunnet. Vi verdsetter gjennomføringskraft i lederskap.

Vi ser etter en erfaren leder med solid bakgrunn fra kommersiell virksomhet. Vedkommende har en strategisk tilnærming, samtidig som personen evner å håndtere daglige problemstillinger. Den rette kandidaten har relevant utdanning på bachelor- eller masternivå, gjerne innen ledelse, økonomi og/eller ingeniørfag. Tung ledererfaring kan kompensere for manglende utdanning.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt Visindi v/ Frode Hepsø Johansson, tlf. 99 22 13 00, Patrick Gjønnes, tlf. 41 04 20 63, Emma-Pauline Fleischer, tlf. 46 80 84 01 eller Marianne Bakken, tlf. 41 09 13 76.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS