Teknisk tegner

Rental Group AS er Nordens mest komplette aktør innen utleie av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Gruppen består av spesialistselskaper med høy kompetanse og stort volum av tunge anleggsmaskiner, tårnkraner, arbeidsbiler og spesialutstyr til tunnelarbeid. Fra både fast og mobile verksteder utfører våre over 100 mekanikere kontinuerlig vedlikehold av utstyr- og maskinpark. Rental Group har en samlet omsetning i Norge på ca. NOK 1,4 milliard. Konsernet har en sterk finansiell posisjon og vekstambisjoner i hele Norden. Rental Group Service AS en komplett partner på service, vedlikehold og reparasjoner av anleggsmaskiner, tunge kjøretøy og andre spesialmaskiner som benyttes i anleggsbransjen. Vi er markedets mest dynamiske serviceverksted med dyktige fagarbeidere på uteserviceavdelinger og i egne verksteder. Vi har en dedikert stab av personell som sørger for kontinuerlig oppfølging av maskinparken på større prosjekter. Rental Group Service AS har ca. 80 medarbeidere og har base på Vikersund i Modum Kommune.

Firma Rental Group Service
Fylke Buskerud
Sted Vikersund
Søknadsfrist 20.03.2024

Rental Group søker teknisk tegner til vår sveiseavdeling

Vi i Rental Group er stolte av å være en komplett og foretrukken partner på service, vedlikehold og reparasjoner av anleggsmaskiner, tunge kjøretøy og andre spesialmaskiner som benyttes i anleggsbransjen. Vi har egne serviceledere og mekanikere som sørger for kontinuerlig oppfølging av maskinparken på store prosjekter. Som følge av økende arbeidsmengde og strategisk satsing ønsker vi å styrke vår sveiseavdeling og søker nå etter teknisk tegner. En Rental Group medarbeider er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide tegninger og tegningsunderlag basert på skisser
  • Tett oppfølging med kunder og leverandører
  • Bistå i prosjektstyring av prosjekter. Du er opptatt av god planlegging i dine oppgaver i prosjektet. Du følger opp planene og gjør tiltak ved behov
  • Du har et sterkt kundefokus og er opptatt av å finne de beste løsningene for våre kunder
  • Utarbeide tilbud og prisestimat for aktuelle prosjekter
  • Følge opp at rutiner for godkjenning og signering blir utført i henhold til kundens krav, retningslinjer og rutiner

Vi ønsker at

  • Du er utdannet teknisk tegner eller har annet relevant bakgrunn
  • Du har erfaring med stålkonstruksjoner
  • Du jobber godt sammen med andre i prosjekt og evner og å utføre eget arbeid selvstendig ved behov
  • Du er opptatt av gode løsninger og resultater
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig
  • Har erfaring i bruk av Autocad/Inventor

Vi vet at du har noen forventninger til din nye arbeidsgiver. Vi kan tilby deg en rolle i et selskap med inspirerende kultur, der vi legger vekt på å skape et positivt og støttende arbeidsmiljø hvor dine ideer blir verdsatt og din stemme blir hørt. I Rental Group tar vi vårt miljøansvar på alvor, og du vil bli en aktiv deltaker i vår bærekraftsagenda hvor vi strever etter å minimere vår miljøpåvirkning og fremme en bærekraftig økonomi. Som arbeidsgiver ønsker vi å legge til rette for læring og utvikling og hos oss vil du ha en spennende mulighet til å utvikle din kompetanse.

Mangfold er viktig for oss og vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke på stillingen, uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn eller funksjonsvansker.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt engasjerte team og sammen skape en fremtid preget av innovasjon, mangfold, bærekraft og suksess.

Send oss en søknad eller ta kontakt med oss for en uformell samtale. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Kontaktpersoner:

Vegard Gjellum
Daglig leder
vegard.gjellum@rentalgroup.com
+47 975 50698

Tore Hansen
Key Account Manager
tore.hansen@rentalgroup.com
+47 909 75423

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS