Key Account Manager - Offentlige kunder

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, tunellutstyr, tårnkraner og yrkesbiler. Vi er langt fremme innenfor nullutslippsløsninger, og vi har alltid kunden som vår ledestjerne i vårt arbeid med utvikling og innovasjon. Rental Group har en bred produkt- og tjenesteportefølje med en sterk serviceorganisasjon som spiller en avgjørende rolle for at vi skal være den foretrukne løsningsleverandøren for kundene våre. I alt vi gjør er sikkerhet og Trygt hjem det viktigste! Den norske utleievirksomheten heter Rental Group Norway AS og har hovedkontor på Lysaker, samt utleieavdelinger spredt omkring i Norge. I tillegg består Rental Group av spesialistselskapene Rental Group Mobility AS, Rental Group Crane AS og Rental Group Trading AS, samt Rental Group Sweden. I Rental Group har vi store vekstambisjoner i årene fremover, og vi vet at for å lykkes er vi avhengig av å ha et dedikert og faglig dyktig team som vil være med å bygge markedets beste utleieaktør videre! Vi ønsker derfor å øke vårt mangfold, og jobber kontinuerlig for å ansette de beste kandidatene! For å få til dette må vi ha et inspirerende arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter, og konkurransedyktige betingelser. Så hos oss er dette en selvfølge. Vi kan også garantere en trygg arbeidsgiver, med sterk finansiell løfteevne og vekstambisjoner i hele Norden. I Rental Group skal vi alltid være One Step Ahead!

Firma Rental Group
Fylke Buskerud
Sted Vikersund
Søknadsfrist 18.08.2024

Ønsker du å benytte din kompetanse innen salg og leveranser mot offentlig sektor til noe virkelig spennende?

Rental Group er ledende inne utleie av anleggsmaskiner og utstyr til anleggsbransjen. Vi har også en lang og stolt historie med å levere maskiner og løsninger til offentlige kunder. Da vi nå er i ferd med å bli ledende inne utleie av moderne nullutslippsmaskiner, er det svært stor etterspørsel også fra offentlige kunder. Og her kommer du inn! Vi trenger deg som vil jobbe med helhetlige bærekraftige løsninger inne maskiner og utstyr, og kan og vil gjøre dette, på en riktig måte i segmentet offentlige kunder. Som KAM i Rental Group blir du en del av et høykompetent salgsteam på 14 ansatte, samtidig som vi i hele organisasjonen sømløst følger våre kunder på hele deres reise. En reise som går fra forprosjekt til Onsite vedlikehold og innlevering.

Maskinparken du skal jobbe med er moderne og i svært god stand. Rental Group er, og skal fortsette å være, ledende innen bærekraftige løsninger av maskiner og utstyr til anleggsbransjen. For å klare dette har vi blant annet den største utleieflåten av store nullutslippsmaskiner. Mange av maskinene er vi alene om å kunne tilby i Skandinavia.

Dersom du motiveres av tilfredse kunder og ønsker med strukturert engasjement å være med å videreutvikle Rental Group som DEN foretrukne samarbeidspartneren til det offentlige kundesegmentet, er dette stillingen for deg!

Send oss en søknad eller ta kontakt dersom det er noe du lurer på!

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

  • Salg og oppfølging av egen portefølje
  • Koordinere alle salgsinitiativer mot kundene i ditt segment
  • Planlegge leveranser og kundeaktiviteter sammen med prosjektledere
  • Bistå med intern rådgivning og opplæring inne offentlige anskaffelsesprosesser
  • Bistå med å utarbeide salgsstrategier, samt oppfølging av disse

Kvalifikasjoner:

  • Svært god kompetanse inne offentlige anskaffelsesprosesser
  • Erfaring med storkundeansvar inne løsningssalg er ønskelig
  • Erfaring med salg/utleie og bygg/anleggsprosjekter er en fordel
  • Even til å utvikle seg selv og organisasjonen ved å implementere moderne teknologi og metodikk

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert arbeidshverdag i et selskap i sterk vekst og med solid eierstruktur
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Engasjerte og faglig dyktige kollegaer
  • Et uformelt og godt arbeidsmiljø

Mangfold er viktig for oss, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke på stillingen, uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn eller funksjonsvariasjoner.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt engasjerte team og sammen skape en fremtid preget av innovasjon, mangfold, bærekraft og suksess.

Send oss en søknad eller ta kontakt med oss for en uformell samtale!

Kontaktperson:

Jan Roger Lindseth
Salgsleder KAM
+47 906 54 225

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS