Formann til Buskerud, Vestfold og Telemark

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss, og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden, og omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2022 omsatte NCC for cirka 54 milliarder SEK og hadde 12 500 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Industry Asfalt
Fylke Buskerud
Sted Lier
Søknadsfrist 26.06.2024

NCC Industry AS legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmaterialer og asfalt. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet. Nye energibesparende asfaltprodukter, gjenvinning av asfalt og alternativt drivstoff er noen eksempler.
NCC Industry vil gjennom ulike initiativ medvirke til en mer bærekraftig samfunnsutvikling.

NCC Industry Asfalt har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk over hele Norge. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industry Asfalt søker nå en dyktig formann til område Buskerud, Vestfold og Telemark. Som formann hos oss spiller du en viktig rolle i vår daglige produksjon sammen med dine kollegaer. Du vil lede et team med kunnskapsrike kollegaer og utføre både store og små asfalteringsarbeider.

Din profil som Formann

  • Erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • Erfaring som utleggerfører og valsefører
  • Relevant fagbrev og nødvendige sertifikater
  • Førerkort klasse BE
  • Generelt gode IT-kunnskaper
  • Erfaring med å lede et team, eller ønske om å lede et eget team
  • Stor arbeidskapasitet
  • At du forstår og snakker ett av de skandinaviske språkene er en forutsetning
  • Nødvendig opplæring i asfaltfaget vil bli gitt

NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.
I henhold til NCCs sikkerhetskultur gjennomfører vi bakgrunnssjekker av våre sluttkandidater.

NCC tilbyr

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Vi er stolt av å kunne tilby våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss, og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

Kontakt og søknad

Høres dette interessant og spennende ut? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist: 30. juni 2024, men søknader vurderes fortløpende.

Kontaktperson:

Knut Halfdansen
Area Manager
+4746542215

Bygg med oss – sammen med de beste kollegene i bransjen!

I NCC drives vi av å utvikle oss, enten det er med våre byggeprosjekter eller vår egen personlige fagkompetanse. Hver dag utvikler vi bransjens mest spennende og komplekse byggeprosjekter fremover i nært samarbeid med våre ansatte, samarbeidspartnere og kunder. Hos oss er du en verdifull medarbeider som bidrar til å utvikle våre landemerker som vi ser i våre byer og i våre lokalsamfunn. Hos oss bidrar alle ansatte til en bedriftskultur som er basert på tydelige verdier og sikker adferd som gir en trygg og sikker arbeidsplass for alle våre ansatte. Vår samlende kompetanse og varierte bakgrunner bidrar til å gjøre en forskjell.

NCC – er et ledende selskap i Norden.

Søk her!

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS