Prosjekteringsleder

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på 54 milliarder SEK i 2022 og ca. 12 500 ansatte. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma NCC Building
Fylke Buskerud, Vestfold
Sted Lier, Tønsberg
Søknadsfrist 02.03.2024

Stillinger (135)

Vil du bidra til en avdeling i sterk vekst?

I NCC Building spesialiserer vi oss på utvikling, bygging og rehabilitering av bærekraftige næringsbygg, helsebygg, undervisningsbygg og badeanlegg for både offentlige og private kunder. Vi fokuserer på utvikling i tidligfase i nært samarbeid med oppdragsgiver. Med en solid historie med vellykkede prosjekter og fornøyd kunder, er vi blant de ledende entreprenørselskapene i Norden.

Vi opplever stor vekst og økt etterspørsel etter vår kompetanse i Vestfold/Telemarks-området, og utvider nå vårt nedslagsfelt i denne regionen. Vi har allerede en etablert gruppe i Tønsberg, men ser behovet for ytterlige kompetente ressurser i området fra Tønsberg til Skien.

Om rollen

Som prosjekteringsleder i NCC spiller du en nøkkelrolle i våre prosjekter, der du får ansvar for å lede og koordinere prosjekteringsfasen og være bindeleddet mellom prosjektutvikling og produksjon. Sammen med resten av vårt team vil du ha hovedansvar for å påse at prosjektet prosjekteres i samsvar med kundenes krav, gjeldende lover og forskrifter, samt kontraktens spesifikke krav til kvalitet, fremdrift og økonomi. Med VDC som rammeverk for prosjektstyring blir du en pådriver til å finne de beste løsningene for en kostnadseffektiv produksjon.

Vi søker deg som har erfaring med prosjektering- og samspillsledelse, har helhetsforståelse og vil være med å videreutvikle kostandssyrt prosjektering og digitale prosesser. Du har kjennskap til byggeprosesser fra tidligere roller hos enten byggherre, entreprenør eller rådgiver, og kjenner deg igjen i følgende:

  • Bachelor/Mastergrad innen relevante fagområder
  • Trives med prosjekteringsprosessen og involvering av andre
  • Erfaring og god kompetanse innen ett eller flere bygningsfag
  • God forretningsforståelse, og evner å se helheten i en byggeprosess
  • Gode samarbeid- og kommunikasjonsevner
  • Gjennomføringsevne og stort engasjement

Vi tilbyr

Hos oss får du mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i vårt tverrfaglige miljø. Vi vet at vår styrke ligger hos våre kompetente medarbeidere, og legger derfor til rette for utvikling gjennom samhandling, kurs og nettverk, slik at våre ansatte utvikler seg sammen. Vi verdsetter samspill og kompleksitet i våre prosjekter, så læringskurven står aldri stille hos oss. Du får mulighet til å utvikle deg faglig og personlig med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø, og blir del av et større konsern som gir bredde, profesjonalitet og støtte.

Stillingen vi bli tilknyttet avdeling Viken Vest som har kontor lokasjoner både på Kjellstad i Lier og sentralt i Tønsberg.

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vi kontakter kandidater fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Frode Pettersen

Leder for marked og prosjektutvikling
frode.pettersen@ncc.no

Vendie Myr
HR- spesialist
952 60 778
vendie.myr@ncc.no

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS