Seniorrådgiver økologi og naturforvaltning

WSP Norge leverer rådgivning, prosjektering og prosjektledelse innenfor bygg og anleggsprosjekter i Norge. Vi hjelper byer, tettsteder og virksomheter med å planlegge, og bygge trygge, sikre og bærekraftige samfunn - rustet for fremtiden.

Fakta om stillingen:

Firma: WSP Norge

Fylke: Oslo, Buskerud

Sted: Oslo, Drammen

Søknadsfrist: 20.10.2024

Hva om du kan bry deg globalt og påvirke lokalt? Hos oss er det mulig.

Vårt forretningsområde Earth & Environment satser stort og har en klar ambisjon om å ta en ledende posisjon i Norge. Vi er en gjeng med dyktige og motiverte kollegaer innen miljø, vann og geoteknikk/ingeniørgeologi – alle med et stort engasjement for bærekraftig samfunnsutvikling. 

WSPs avdeling for ytre miljø er i vekst og består idag av 15 engasjerte medarbeidere. Vi tilbyr et bredt spekter av miljørådgivningstjenester, blant annet innenfor forurenset grunn, industri, EDD- og ESG-rådgivning samt miljøkartlegging og oppfølging av riveprosjekter. Avdelingen er preget av stort faglig engasjement, høy integritet og stor omsorg for hverandre. 

Vi ønsker å ytterligere styrke avdelingens kompetanse innen økologi og naturmangfold og ser etter deg som kan bidra i videreutviklingen av tjenesteområdet med muligheter for å arbeide med andre deler av miljøfaget parallelt. Du kan forvente deg en spennende arbeidshverdag med mye ansvar fra start, og stor påvirkningsmulighet på hvordan fagmiljøet vårt skal utvikles videre.

En typisk dag på jobben vil være variert, der du vil jobbe tett med både kollegaer og kunder. For å lykkes i jobben tror vi du har erfaring med noe av dette:

  • Kartlegging av naturmangfold (NiN-kartlegging) og utarbeidelse av rapporter ifm. plansaker
  • God kompetanse på naturtyper, rødlistearter og fremmede arter 
  • Utarbeidelse av konsekvensutredninger og -vurderinger innen ulike miljøtemaer, bl.a. naturmangfold og naturressurser
  • Økologiemnene i BREEAM-prosjekter og rådgivning innen urban økologi og grønne tak m.m. 
  • Øvrige miljøtjenester: miljøprogram/miljøoppfølgingsplaner, forurenset grunn, vannmiljø og sedimenter 

Vi tror at du som vår nye kollega er en engasjert fagperson som ønsker å jobbe med økologi og naturforvaltning. Du deler aktivt av erfaringer, er løsningsorientert, analytisk og opptatt av å være en god rådgiver for kunden. 

Du tenker helhetlig og er opptatt av samarbeid og flerfaglighet, fungerer godt i team, men tar også ansvar for oppdrag alene. 

Kvalifikasjoner senior økolog: 

  • Relevant høyskole- eller universitetsutdanning
  • Spisskompetanse innen økologi og naturforvaltning 
  • Minimum fem års arbeidserfaring innen ett eller flere av fagområdene nevnt over, gjerne som rådgiver/konsulent. 
  • God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk og engelsk

Hva kan vi tilby deg? 

I WSP er vi opptatt av å være i front, vi er fremtidsrettede, vi utfordrer det etablerte og vi ønsker å sette agendaen for utviklingen i bransjen innen bærekraft og miljø. 

  • Et sterkt nordisk og globalt samarbeid som satser stort på bærekraft gjennom vårt globale innovasjons- og bærekraftsprogram, Future Ready
  • Kompetanseutvikling gjennom vårt eget "Universitet" hvor vi legger til rette for faglig utvikling
  • Egne sosiale og faglige nettverk både digitalt og i form av arrangementer
  • En verdibasert arbeidsplass som verdsetter hver enkelt medarbeider
  • En fleksibel arbeidslivsstrategi med meget gode forsikringsordninger 

Du velger arbeidssted i nye og flotte lokaler sentralt på St. Olavs plass i Oslo, eller i Drammen på Strømsø Torg rett ved togstasjonen. 

Vi gleder oss til å motta din CV og noen ord om deg selv via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Søknader blir behandlet fortløpende. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat: 

Avdelingsleder Ytre Miljø: Bengt Fredrik Straith, tlf 90 22 324 eller Direktør Earth & Environment Katrine Fjeldhus, tlf 926 18 666. 

Bli med oss å framtidssikre verden! 

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS