Avdelingsleder

Rental Group er Nordens mest komplette aktør innen utleie av anleggsmaskiner, tunellutstyr, tårnkraner og yrkesbiler. Vi er langt fremme innenfor nullutslippsløsninger, og vi har alltid kunden som vår ledestjerne i vårt arbeid med utvikling og innovasjon. Rental Group har en bred produkt- og tjenesteportefølje med en sterk serviceorganisasjon som spiller en avgjørende rolle for at vi skal være den foretrukne løsningsleverandøren for kundene våre. I alt vi gjør er sikkerhet og Trygt hjem det viktigste! Den norske utleievirksomheten heter Rental Group Norway AS og har hovedkontor på Lysaker, samt utleieavdelinger spredt omkring i Norge. I tillegg består Rental Group av spesialistselskapene Rental Group Mobility AS, Rental Group Crane AS og Rental Group Trading AS, samt Rental Group Sweden. I Rental Group har vi store vekstambisjoner i årene fremover, og vi vet at for å lykkes er vi avhengig av å ha et dedikert og faglig dyktig team som vil være med å bygge markedets beste utleieaktør videre! Vi ønsker derfor å øke vårt mangfold, og jobber kontinuerlig for å ansette de beste kandidatene! For å få til dette må vi ha et inspirerende arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter, og konkurransedyktige betingelser. Så hos oss er dette en selvfølge. Vi kan også garantere en trygg arbeidsgiver, med sterk finansiell løfteevne og vekstambisjoner i hele Norden. I Rental Group skal vi alltid være One Step Ahead!

Firma Rental Group
Fylke Akershus
Sted Skedsmokorset
Søknadsfrist snarest

Spennende nøkkelstilling som avdelingsleder på Romerike

Rental Group Norway er på jakt etter en dynamisk og fremoverlent avdelingsleder til vår avdeling på Romerike, nærmere bestemt Skedsmokorset. Vi er en ledende aktør innen utleie av anleggsmaskiner – og nå skal vi ansette ny avdelingsleder til en avdeling med enormt potensial!

Her er muligheten til å sette ditt preg på en allerede solid avdeling med 5 dyktige ansatte. Vi har ambisjoner om å satse stort på videreutvikling av avdelingen – og du blir en viktig brikke i å få hjulene til å rulle (bokstavelig talt).

Hva kan vi friste med?

  • Beliggenhet: Avdelingen er strategisk plassert på Romerike, midt i smørøyet for vekst og utvikling. Skedsmo er et knutepunkt med kort vei til alt – byliv i Oslo, men også natur og friluftsliv rett utenfor døra.
  • Potensial: Her får du muligheten til å være med på en reise hvor avdelingen din kan vokse i størrelse og omfang. Din innsats vil virkelig bli synlig, og vi vil gi deg verktøyene du trenger for å lykkes.
  • Team: Du vil lede et godt sammensveiset team på 5 ansatte, som har masse kompetanse og pågangsmot. Nå mangler vi bare en engasjert leder til å vise veien videre.
  • Maskiner i verdensklasse: Ingen anlegg uten anleggsmaskiner! Her får du lede en avdeling som har tilgang på topp moderne utstyr til enhver tid.

Hvem er du?

  • Du er en som vet hva som skal til for å få maskiner og mennesker til å fungere som en veloljet maskin.
  • Ledererfaring er en stor fordel, men har du rette innstilling, er vi åpne for å høre fra deg også! Vi ser etter en som er engasjert, løsningsorientert og alltid klar til å ta i et tak.
  • Gode kommunikasjonsevner og evne til å motivere teamet ditt til nye høyder.
  • Du er like komfortabel med å tråkke på gassen som å stoppe opp for å sikre at alt går etter planen.

Hva får du?

  • En spennende og utfordrende lederrolle i en bedrift som er i vekst og som ønsker å satse videre.
  • Gode utviklingsmuligheter og stor grad av påvirkning i avdelingens fremtid.
  • Konkurransedyktige betingelser og en spennende nøkkelstilling med betydelig innflytelse.
  • Hos oss finner du et uformelt arbeidsmiljø med høy takhøyde og korte beslutningsveier.

Er du klar for å ta utfordringen og bli med på laget som sørger for at Romerikes største og beste maskiner alltid er i drift? Da vil vi høre fra deg!

Søk i dag og bli en del av et selskap som har store planer for fremtiden – og hvor DU kan være med på å gjøre en forskjell.

Hovedoppgaver og ansvarsområder:

  • Ansvar for å planlegge, organisere og utvikle avdelingen i tråd med selskapets overordnede strategiske og økonomiske mål.
  • Lede og utvikle ansatte, herunder sikre riktig kompetanse. Ansvarlig for gjennomføring av utviklingstiltak iverksatt fra selskapet, og aktivt følge opp ansatte i sitt arbeid.
  • Bidra til økt produktivitet i selskapet gjennom å etablere, videreutvikle og strømlinjeformede arbeidsrutiner og prosedyrer.
  • Overordnet resultat, - og budsjettansvar for avdelingen.
  • Delta i salgsinitiativ og samarbeide med salgsapparatet for å sikre økonomisk vekst på avdelingen.
  • Bidra i driften ved behov, og sørge for en forsvarlig arbeidsflyt i avdelingen.

Vi ønsker å styrke vårt mangfold og oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder eller etnisitet.

Høres dette interessant ut? Send oss din CV, og vi vil ta kontakt med deg.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Kontaktpersoner:

Truls Dahlen
Leder utleieavdelinger
truls.dahlen@rentalgroup.com
415 81321

Anette Skogsrud
HR koordinator
Anette.skogsrud@rentalgroup.com
950 43197

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS