Erfaren SHA-rådgiver

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 300 medarbeidere fordelt på nær 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. fjerde kvartal 2023)

Firma Norconsult
Fylke Vestfold, Akershus
Sted Sandvika, Tønsberg
Søknadsfrist 11.08.2024

Ønsker du å bli en del av et av Norges ledende fagmiljø innen SHA og være med å påvirke utviklingen av faget? I så fall er Norconsult stedet for deg.

Norconsult har en stor oppdragsmengde og vi ønsker flere seniorrådgivere innen SHA til vår avdeling Sikkerhet. Vi har mange store og tverrfaglige oppdrag som krever tett oppfølging av SHA, og vi søker etter deg som vil ta fatt på spennende og komplekse utfordringer i disse prosjektene.

Avdeling Sikkerhet har i dag ca. 50 medarbeidere, både nyutdannede, yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. Av disse jobber 15 stykker innen fagområde SHA. Vi har et sterkt fagmiljø som arbeider med spennende og varierte prosjekter for offentlige og private kunder innen ulike markedsområder, som fornybar energi, industri, bygg og eiendom, samferdsel og vann.

Som SHA-rådgiver hos oss vil du inngå i tverrfaglige prosjekteringsgrupper i både store og mindre utbyggingsprosjekter i ulike prosjektfaser og ha ansvar for å følge opp den prosjekterendes plikter i henhold til byggherreforskriften. Du vil bistå med å identifisere løsninger og tiltak som reduserer SHA-risiko, støtte prosjektet i gjennomføring av tverrfaglige risikovurderinger, oppfølging av SHA-risiko og med utarbeidelse av SHA-dokumentasjon mm. Du vil også kunne bidra med å ivareta rollene som SHA-koordinator for prosjektering (KP) og utførelse (KU), eller byggherrens representant iht. Byggherreforskriften.

For oss er det viktig at du:

  • Har høyere utdanning som mastergradsnivå, eller bachelorgrad med relevant erfaring
  • Har god kjennskap til arbeidsmiljøloven, byggherreforskriften og annet relevant HMS-regelverk
  • Bidrar aktivt i tverrfaglige team, samtidig som du arbeider selvstendig og tar ansvar for gjennomføring av planlagte leveranser
  • Har et ønske om å være med og bidra i utviklingen av sikkerhetsarbeid i bygge- og anleggsbransjen
  • Har kunnskap om verktøy for digital samhandling og prosjektering
  • Har forståelse av både prosjekterings- og bygge-/anleggsprosessen
  • Trives i rådgiverrollen og har lett for å knytte kontakter
  • Har god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk

Hos oss får du:

  • Mulighet til å bli en del av et av Norges ledende fagmiljø innen SHA
  • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
  • Deltakelse i et landsdekkende kompetansenettverk / fagnettverk innen SHA, og deltakelse på aktuelle fagsamlinger
  • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
  • Fleksibel arbeidstid
  • Norconsult har 31 timer kortere arbeidstid/år sammenlignet med gjennomsnittet i RIF gjennom sommertid og betalt fri i romjulen og i hele påskeuken
  • Bonus knyttet til selskapets resultat
  • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
  • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Bedriftsidrettslag, firmahytter, ulike sosiale arrangementer, m.m.

Norconsults avdeling sikkerhet har også behov for flere kompetente medarbeidere innen for eksempel teknisk sikkerhet og RAMS. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hvilke muligheter som finnes.

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her:https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker er likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Se kontakt- og søknadsinfo her

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS