Erfaren rådgiver innen RAMS og risikostyring

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023).

Firma Norconsult
Fylke Vestfold, Akershus
Sted Sandvika, Tønsberg
Søknadsfrist 01.03.2024

Stillinger (135)

Ønsker du å bli en del av et av Norges ledende fagmiljø innen RAMS og risikostyring og være med og påvirke utviklingen av faget? I så fall er Norconsult stedet for deg.

Norconsult har en stor oppdragsmengde og vi ønsker flere erfarne rådgivere innen RAMS og risikostyring til vår avdeling Sikkerhet. Ønsker du å arbeide med RAMS og risikovurderinger innen samferdsel, er Norconsult stedet for deg. Norconsult har et ledende fagmiljø innen sikkerhet og RAMS, og vi arbeider kontinuerlig med å utvikle våre tjenester og bredden av vår kompetanse. Vi kan tilby interessante og utviklende roller i spennende oppdrag i et godt arbeidsmiljø.

Avdeling Sikkerhet har i dag ca. 50 medarbeidere. Vi har et sterkt faglig miljø og en fin blanding av medarbeidere, både nyutdannede, yngre fagpersoner og personer med lang og bred erfaring. På grunn av stor etterspørsel ønsker vi å styrke vår satsning innen RAMS og risikoanalyser. Vi søker primært etter rådgivere med relevant erfaring.

Som rådgiver hos oss vil du inngå i tverrfaglige prosjekteringsgrupper, og vi jobber tett på øvrig fagkompetanse og prosjektering i Norconsult. Vi jobber i både store, små, komplekse og mindre komplekse utbyggingsprosjekter. Vi er ofte med fra tidligfase og i flere faser, som gjør at vi kan påvirke løsningene og påse at sikkerhet, drift og vedlikehold blir ivaretatt gjennom prosjektets livsløp. Dette gjør at vi også er med på å vurdere og implementere i design de tiltakene vi foreslår som resultatet av våre analyser.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Dine arbeidsoppgaver som rådgiver innen RAMS og risikostyring vil blant annet være:

  • Arbeid med sikkerhetsstyring og RAMS i samferdselsprosjekter, både jernbane, bybane, trikk, T-bane og veg
  • Risiko- og beredskapsanalyser for vegtunneler
  • RAM-analyser og utarbeidelse av vedlikeholdsprogram for infrastruktur
  • Kvantitative og kvalitative risikoanalyser
  • Inngå i tverrfaglige prosjekteringsgrupper i plan- og utbyggingsprosjekter
  • Design og vurdering av tekniske sikkerhetsløsninger iht. gjeldende myndighetskrav, standarder og god ingeniørpraksis

For oss er det viktig at du:

  • Har relevant høyere utdanning som mastergradsnivå eller bachelorgrad med relevant erfaring
  • Har erfaring fra RAMS og risikostyring innen samferdsel. Kjennskap til RAMS-arbeid innen signal/ERTMS og/eller tunnelsikkerhet er en fordel, men ingen forutsetning.
  • Bidrar aktivt i tverrfaglige team, samtidig som du arbeider selvstendig og tar ansvar for gjennomføring av planlagte leveranser
  • Trives i rådgiverrollen og har lett for å knytte kontakter internt og eksternt
  • Har god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk

Hos oss får du:

  • Mulighet til å bli en del av et av Norges ledende fagmiljø innen RAMS og risikostyring
  • En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere
  • Tverrfaglig og sterkt fagmiljø med samarbeid innen flere ulike fagområder
  • Store og varierte faglige utfordringer med mulighet til å utvikle seg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere
  • Fleksibel arbeidstid
  • Unikt og svært godt arbeidsmiljø med sosiale aktiviteter og arrangementer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag, tilgang til bedriftshytter m.m.
  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser med bonusordning
  • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
  • Norconsult har 31 timer kortere arbeidstid/år sammenlignet med gjennomsnittet i RIF gjennom sommertid og betalt fri i romjulen og i hele påskeuken
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring og bedriftshelsetjeneste

Arbeidssted:

Fortrinnsvis i Sandvika eller Tønsberg, men vi har 70 kontorer i hele Norge som også kan vurderes.

Ved spørsmål kontakt gruppeleder Gro Aanesland Dahle på telefon 467 48 520 eller sikkerhetsrådgiver Therese Mogstad på telefon 454 50 699.

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS