Lærlinger i tømrer- og betongfaget

Ø.M. Fjeld er en ledende byggentreprenør og eiendomsutvikler på Østlandet. Selskapet ble etablert i 1948, og hovedkontoret har hele tiden ligget på Kongsvinger. Med regionskontorer og datterselskaper i en rekke byer, betjener vi både private og offentlige oppdragsgivere over hele Østlandet. Selskapet har over 700 ansatte, og entreprenørvirksomheten omfatter ni driftsselskaper som dekker de fleste regioner på Østlandet. Med en årlig omsetning på mer enn fire milliarder kroner, er Ø.M. Fjeld den sjette største rene byggentreprenøren i Norge. De siste fem årene har vi gjennom Ø.M. Fjeld Utvikling solgt egenutviklede boligprosjekter for rundt 1,5 milliarder. Selskapet har for tiden prosjekter under bygging og utvikling til en salgsverdi på rundt 1 milliard kroner. De kommende årene skal Ø.M. Fjeld Utvikling utvikle og selge nye boliger for anslagsvis 6-7 milliarder.

Firma Ø.M. Fjeld
Fylke Innlandet, Oslo, Akershus, Viken
Sted Østlandet
Søknadsfrist 25.02.2024

Stillinger (135)

🛠️🚧 Ønsker du å lære av de beste? Da bør du søke lærlingplass hos Ø.M. Fjeld. Hvert år tar vi inn stolte og nysgjerrige lærlinger innen tømrer- og betongfaget, og har lange tradisjoner med å utvikle lærlinger.

Hvorfor skal du bli lærling hos oss?

💪 Ansvar fra dag én: Hos Ø.M. Fjeld tror vi på å gi unge talenter ansvar tidlig. Du blir ikke en kaffebærer, du blir en viktig del av teamet fra første dag!

🧙‍♂️🧙‍♀️ Erfarne veiledere: Du kommer til å lære fra de beste. Våre erfarne fagfolk er klare til å dele sin kunnskap og erfaring med deg.

🎉 Arbeidsmiljø med takhøyde: Vi jobber hardt, men vi har det også gøy underveis. Du blir en del av en gjeng på byggeplass som trives med å løse utfordringer sammen, og blir også en del av lærlingordningen vår der vi har årlige samlinger med spennende program.

💰 Hardt arbeid skal belønnes, og vi gir deg en god lønn mens du lærer. Denne øker hvert halvår i læretida.

🚀 Karrieremuligheter: Hos Ø.M. Fjeld er vi opptatt av å utvikle talenter internt. Etter fullført læretid er det store muligheter for videre karriere hos oss.

Hva ser vi etter?

Vi ønsker at alle som er interessert i lærlingplass søker hos oss. Likevel har vi et par ting vi legger ekstra vekt på når vi velger ut fremtidens håndverkere hos oss:

🔥 Lidenskap for faget ditt: Du trenger ikke allerede å være ekspert, men du være oppriktig interessert i faget ditt og ha lyst til å lære mer

🙂 Positiv holdning: Vi tror på positivitet og samarbeid, så en god holdning er viktig.

✅ Pålitelighet: Vi stoler på hverandre i teamet, så vi trenger deg til å være pålitelig og ansvarsfull.

Søknadsfrist:

Søknadsfristen for lærlingplass er 25. Februar 2024. Vi ansetter fortløpende, så ikke vent for lenge med å søke.

Hva er viktig når du søker?

🔍 Gjør research før du søker så du forstår hvem som blir arbeidsgiveren din. Vi har masse spennende info på www.omfjeld.no/karriere

👍 Vær ærlig og ekte. Ikke skriv det du tror en arbeidsgiver vil høre, men prøv å vær så autentisk som du klarer. Er du helt ærlig i søknadsprosessen din, er sannsynligheten større for at du trives i jobben du blir ansatt til.

📚 🏋️‍♂️ 🎣 🎸: Fortell om hobbyer og interesser. Vi er mer interessert i å lære mer om hvem du er som person enn karakterene dine.

For å søke lærlingplass hos oss, trenger du kun å fylle ut feltene under. Du trenger verken en oppdatert CV eller bruke lang tid på et søknadsbrev. Det vi derimot setter veldig pris på, er når vi ser at du har brukt litt tid på å fortelle hvorfor du ønsker å bli lærling hos oss.

KONTAKT

Kaja Maaø Hara

Leder for kompetanse og rekruttering

Søk her

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS