Rådgiver brann og sikkerhet

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Fakta om stillingen:

Firma: Sweco Norge

Fylke: Agder

Sted: Kristiansand

Søknadsfrist: 06.10.2024

Sørlandets kommende branningeniør-stjerne? Europas største ingeniørvirksomhet søker deg!

 I over 100 år har Sweco bidratt til å videreutvikle det norske samfunnet gjennom banebrytende ingeniørarbeid. Våre prosjekter har aldri vært mer spennende og vår spisskompetanse har aldri vært mer etterspurt! I spriket mellom store sykehus og prosessanlegg, til gamle trehus på Sørlandet ligger det mange faglige utfordringer som vi trenger kloke hoder som kan løse. Vi er på jakt etter en engasjert og nysgjerrig branningeniør som ønsker utfordringer og gode vekstmuligheter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som person ønsker vi at du er proaktiv – du handler raskt og veloverveid med fokus på kundens beste, og tar initiativ og ansvar. Mange vil kanskje karakterisere deg som en sosial og tilpasningsdyktig type, som samarbeider godt og viser interesse og forståelse i møte med andre. Du er opptatt av kvalitet og resultater, og arbeider systematisk for å oppnå prosjektmål. Du er i tillegg åpen for nye ideer og initiativer, og tilpasser deg lett endringer. Sammen skal vi bygge morgendagens samfunn!

I Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å sykle i skogen, levere i barnehagen, løpe terrengkarusellen eller jobbe hjemmefra når du trenger det.

Sweco satser på brann og sikkerhet. Sweco er et av de sterkeste nasjonale fagmiljøene innen brann og sikkerhet. Sweco Sør stiller seg som en av de største på Sørlandet, med sine sentrale roller i mange av de største prosjektene i regionen. Her har vi stor faglig tyngde og lang erfaring, og vi trenger flere kloke hoder som kan være med på reisen. Som rådgiver innen Brann og sikkerhet vil du bli en del av Sweco Sør sin satsning innenfor Spesialfag: Vi skal bygge opp det sterkeste kompetansemiljøet innenfor brann og teknisk sikkerhet på Sørlandet. Vi har mange spennende prosjekt, miljøet er stabilt og du vil få gode muligheter å utvikle deg faglig og profesjonelt.

Vi lover deg en spennende meny av arbeidsoppgaver:

  • Rådgivning innen brannsikkerhet
  • Prosjektering av store og små prosjekter, samt å utarbeide brannkonsept og branntegninger/modeller
  • Gjennomføring av branntekniske tilstandsvurderinger
  • Brannteknisk tegning og modellering (DAK, Revit)
  • Risikoanalyser
  • Branntekniske beregninger og simuleringer (Pathfinder, Pyrosim, ARGOS og C-Fast og en rekke egenutviklede beregningsmodeller)
  • Tverrfaglig samarbeid med kollegaer i Sweco Sør
  • Faglig utvikling i samarbeid med fagmiljøet brann og sikkerhet i Sweco Norge
  • Kunderådgivning, prosjektledelse, utredning og produksjon innenfor brannfaget
  • Kundeansvar, alene eller sammen med andre i Sweco
  • Nysalg og mersalg av eget og andres fagområde
  • Prosjektgjennomføring

Og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen brann og sikkerhet, eller annet relevant fagområde
  • Du jobber godt både selvstendig og sammen med kolleger i prosjektteam
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig

 Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen, og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter. Sweco Sør har kontorer i Grimstad, Kristiansand og Mandal og består av 90 dyktige ingeniører som jobber tett inn i prosjekt i regionen og i tett samarbeid med resten av landet.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte gruppeleder Stian Wirak på telefon 920 24 853 eller e-post stian.wirak@sweco.no - Vi gleder oss til å høre fra deg!

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS