Seksjonsleder Brukonstruksjoner

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Østfold, Viken
Sted Fredrikstad
Søknadsfrist 21.01.2024

Stillinger (135)

I Multiconsult har vi et av landets fremste brumiljøer, og som en del av vår videre vekst søker vi nå en engasjert seksjonsleder for brukonstruksjoner i Østfold. Er du den vi ser etter?

Seksjonen består i dag av 11 dyktige og engasjerte medarbeidere. Erfaringen i gruppa spenner fra 1 til 40 år, og vi deltar i flere av de store samferdselsoppdragene i tillegg til mindre lokale oppdrag. For tiden har vi flere store samferdselsoppdrag, blant annet E10 Hålogalandsveien, Fornebubanen, E39 flytebru over Bjørnafjorden (FEED), fv. 606 Ytre Steinsund bru, fv. 118 Ny Sarpsbru, rv. 22 brukryssing av Glomma ved Fetsund og KSÅ nytt dobbeltspor på Dovrebanen mellom Furnesbakken og Stange.

Hva innebærer seksjonslederrollen?

I rollen som seksjonsleder får du ansvaret for utviklingen av seksjonen med hensyn til kompetanse, kapasitet og arbeidsmiljø. Du får personalansvar for seksjonens ansatte og ansvar for å koordinere og fordele oppgaver for å sikre gode resultater. Som seksjonsleder vil du ha tett dialog med andre ledere innenfor fagområdet, slik at dere sammen sikrer nødvendig kapasitet og utvikling av fagmiljøet. Det forventes videre at du bidrar i markeds- og tilbudsarbeid slik at vi også i framtiden får interessante og utviklende oppdrag både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Alle våre seksjonsledere deltar i oppdrag, gjerne som disiplinleder, oppdragsleder eller oppdragsansvarlig.

Du vil bli en del av ledergruppa for avdeling Samferdsel & Infrastruktur. Det forventes at du bidrar aktivt i utviklingen av avdelingen, som består av seksjonene; Felles, VAR, Arealplan og Landskapsarkitektur, Vei, Konstruksjonsteknikk Industri og anlegg, Elkraft og Automasjon.

Hvem er du?

Du har høyere utdanning på bachelor- eller masternivå innen relevant fagområde, med god faglig innsikt og arbeidserfaring fra bruprosjekter. Du har god tverrfaglig og helhetlig forståelse og kjenner godt de ulike prosjektfasene vi jobber i, slik at du kan bidra både i oppdrag og med salg. Erfaring med personalledelse er ønskelig, men ikke et krav. Vi ønsker at du kan vise til erfaring fra roller som disiplin- eller oppdragsleder.

Som person har du faglig integritet og evner å kombinere en strukturert arbeidsstil og handlekraft. Du ser verdien av kunnskaps- og erfaringsdeling på tvers, og vet at de gode resultatene kommer av å samarbeide med andre. Andre beskriver deg som en dyktig relasjonsbygger som raskt vinner tillitt og spiller andre gode.

Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning.

I Multiconsult kan vi tilby deg mye, men først og fremst:

  • Stor frihet til å styre hvordan du utøver ansvaret ditt og utvikler seksjonen
  • Spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver med mulighet til å utvikle fagområdet og faggruppen videre
  • Gode kollegaer og flotte, sentralt plasserte kontorlokaler på brygga i Fredrikstad sentrum. Det vil også være mulig å sitte noe ved våre kontor i Moss og Sarpsborg.
  • Et tverrfaglig, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø
  • Bedriftsidrettslag med et stort utvalg av tilbud og ulike sosiale arrangementer
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Et bredt utvalg av firmahytter
  • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram

Er du nysgjerrig på muligheten eller synes det høres spennende ut? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Trine Huitfeldt Nygaard

Avdelingsleder

91523826

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS