Rådgiver VA, Sarpsborg og Fredrikstad

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
Fylke Viken, Østfold
Sted Fredrikstad, Sarpsborg
Søknadsfrist 28.01.2024

Stillinger (135)

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en rådgiver innen vann og avløp om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

Hos oss gjør du en forskjell. Vann og avløp er et av Swecos satsingsområder, og nå ønsker vi å rekruttere flere rådgivere til våre kontorer i Fredrikstad og i Sarpsborg. Som rådgiver i vann og avløp blir du en sentral ressurs som vil bidra inn i ulike VA-prosjekter. Gruppen har i dag 12 VA-ingeniører med bred kompetanse innen saneringsprosjekter, nyanlegg, flom- og overvannshåndtering samt VA-prosess.

Vi har et flott arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Vi har flere spennende oppdrag på gang. Hos oss møter du sosiale og åpne kolleger som jobber med varierte oppgaver, alt fra lokale prosjekteringsoppgaver til store, nasjonale prosjekter. Arbeidsoppgavene har stor faglig bredde og vi samarbeider tett med andre fagområder, men du får også anledning til å dykke ned i smalere problemstillinger. Din viktigste jobb blir å bygge kompetanse og utvikle deg med hjelp fra våre seniorer slik du leverer til avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt.

I Sweco er vi opptatt av kvalitet i våre leveranser og av fornøyde kunder. Vi har systematisert våre arbeidsprosesser samt faglige standarder for å kunne levere et godt produkt til våre kunder. I kombinasjon med aktiv oppfølging og veiledning av våre medarbeidere sikrer dette utvikling av den enkelte, både faglig og personlig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil typisk være:

  • Bidra inn i enfaglige og tverrfaglige prosjekter
  • Bistå med rådgivning, utredning og prosjektering innenfor VA-faget
  • Utarbeide tekniske rapporter og notater
  • Være kreativ og utforskende for å løse fremtidens klimautfordringer
  • Prosjektering i moderne prosjekteringsverktøy som Autocad, Novapoint, Scalgo og Mike-programmer mv.

Og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget eller annen relevant disiplin
  • Nyutdannede oppfordres til å søke
  • Det er en fordel om du behersker relevante prosjekteringsverktøy som AutoCad, Novapoint VA, Scalgo og MIKE-programmer mv.
  • Du samarbeider og kommuniserer godt på norsk, skriftlig og muntlig.

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte Piotr Korpalski på telefon 948 46 658 eller Karin Anja Arnesen på telefon 950 25 639 - Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS