Rådgiver bygningsfysikk

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
Fylke Østfold, Viken
Sted Sarpsborg, Fredrikstad
Søknadsfrist 28.01.2024

Stillinger (135)

I over 100 år har Sweco bidratt til å videreutvikle det norske samfunnet gjennom banebrytende ingeniørarbeid – allikevel har vi god grunn til å tro at våre mest spennende prosjekter ligger foran oss! Teknologi i rivende utvikling gjør at endringstakten aldri har vært høyere, våre prosjekter har aldri vært mer spennende og vår spisskompetanse har aldri vært mer etterspurt! Kanskje er DU den neste samfunnsutvikleren til å ta plass i et av landets sterkeste fagmiljø innen bygningsfysisk rådgivning.

Sweco satser på bygningsfysikk. Som søker til vår avdeling i Østfold med kontorer i Fredrikstad og Sarpsborg vil du som rådgiver innen bygningsfysikk ta plass i et godt etablert team med sterk kompetanse knyttet til praktisk gjennomføring, teoretiske beregningsverktøy og tverrfaglig forståelse. I Sweco vil du få prøvd deg på en mengde spennende prosjekter nasjonalt, som f.eks rehabilitering av Oslo City og Nye Aker sykehus, til mange andre lokale og minst like viktige prosjekter – hos oss får du mulighet til å prosjektere for alle livets faser.

Du vil utvikle deg. Vi har stor tro på fremtiden og ikke minst har grønne vyer om vekst og utvikling for faget vårt for årene som kommer. Det betyr at du vil få varierte arbeidsdager og muligheten til å jobbe selvstendig og i team – også med andre faggrupper. Du får en rik anledning til å påvirke fagmiljøet, og store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape gode, robuste og bærekraftige løsninger for kundene våre. Sammen skal vi bygge morgendagens samfunn!

Vi lover deg en spennende meny av arbeidsoppgaver:

  • Bygningsfysisk rådgivning (materialvalg, fuktsikring, lufttetthet, varmeisolering etc).
  • Utarbeidelse av premissdokumenter, kvalitetssikring av detaljtegninger
  • Energirådgivning og energiberegninger
  • Tilstandsvurderinger og skadesaker
  • Uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse
  • Vurderinger knyttet til dagslys, inneklima, ombruk, BREEAM etc.

Og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen bygningsfysikk
  • Fortrinnsvis >5 års relevant erfaring innen den praktiske delen av bygningsfysikken
  • Du jobber godt både selvstendig og sammen med kolleger i prosjektteam
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig

Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen, og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing (inkl. AFP) og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte Stian Krogh på telefon 455 11 526 - Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS