Prosjektleder Industri

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.

Firma Sweco Norge
Fylke Viken, Østfold
Sted Sarpsborg, Fredrikstad
Søknadsfrist 28.01.2024

Stillinger (135)

Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet leter nå etter en prosjektleder innen teknisk Industri. Hos oss får du muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter fra dag én, sammen med engasjerte kolleger og med trygg veiledning fra erfarne fagpersoner. Selv om du allerede har solid kunnskap, ønsker du å fortsette og utvikle deg.

I Sweco Østfold er det 80 dyktige kollegaer som jobber innenfor flere spennende fagfelt. Vi har moderne kontorlokaler i både Sarpsborg og Fredrikstad med tilknytning til offentlig kommunikasjon. Innenfor fagområdet industri utvikler vi oss nå videre innenfor industriområder rettet mot mineral og kjemi, energi, batteri, råvareutvikling, CCS, hydrogen, miljø, treforedling, VA-prosess og dekommisjonering.

Som prosjektleder engasjeres du i industriprosjekter for lokale kunder eller i nasjonale prosjekter, og du får ansvarsfulle oppgaver i en spennende og variert arbeidshverdag. Du får gode muligheter til å utvikle deg innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid, og vil være en del av et høykompetent miljø. Du er en omgjengelig lagspiller som ønsker å bidra til samholdet i gruppen. Du ser helheten i prosjektene, evner å sette deg inn i kundens behov og kommuniserer godt gjennom alle prosjektets faser. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, og liker faglige utfordringer. Det er naturlig for deg å bygge gode relasjoner til kunder og kolleger. Industrien i Norge er i rivende utvikling mot mer bærekraftige løsninger og Sweco er en anerkjent og strategisk partner i denne utviklingen.

I Sweco vil du utvikle deg, og være en del av et høykompetent miljø. Innenfor fagområdet industri jobber vi med krevende problemstillinger innen mange bransjer, og utformer unike løsninger som sjelden er hyllevare. Det kan være alt fra forbedring av miljøet i et smelteverk med støv og varmekilder på mange hundre grader, til utvikling av fabrikker som lager mineraler til batteriproduksjon. Det kan også være utvinning av industrimineraler til gjenvinning, pyrolyse av avfall eller dekommisjonering av nukleære forskningsreaktorer. Vi hjelper også våre kunder med risikoanalyser, områdeklassifisering og sikkerhetsanalyser.

Dette er deg:

  • Du har teknisk utdanning på masternivå. Spesielt relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet.
  • Du har interesse for og evne til å forstå kundens ønsker og behov
  • Du har >5 års erfaring fra rådgivning eller industri, gjerne kombinert med erfaring fra ledelse.
  • Du har gjerne formell prosjektlederutdanning
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT verktøy
  • Du samarbeider og kommuniserer godt på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Dette er jobben:

  • Prosjektledelse i små og mellomstore prosjekter
  • Ivareta og utvikle kundeforhold gjennom leveranser.
  • Jobbe planmessig og profesjonelt i alle faser av prosjektet, og aktivt bidra med at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos verktøy, økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.
  • Være ansvarlig for å kommunisere godt internt, med kunder og med samarbeidspartnere som er knyttet til prosjektene.
  • Være en aktiv sparringspartner med erfarne og mindre erfarne kollegaer.

Vi lover at:

  • Du kommer til å utvikle deg i utfordrende prosjekter av stor samfunnsmessig betydning.
  • Du får konkurransedyktig lønn og fordeler.
  • Du blir en del av et fagmiljø i verdensklasse.
  • Du kan bli med i et aktivt bedriftsidrettslag, og et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter.

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet, men også den mest spesialiserte. Heller enn å fokusere på ett og ett fag, er Sweco rigget for å skape synergier. I en verden preget av omstilling, må nytenkning tuftes på erfaring og løsningene være tverrfaglige. Sammen med kundene våre transformerer vi fremtidens digitale, urbane og bærekraftige samfunn.

Har du spørsmål eller ønsker en uforpliktende prat? Kontakt avdelingsleder Karin Anja Arnesen på tlf 950 25 639 - vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS