Avdelingsleder for Miljø- og bærekraftledelse, LCA, sirkularitet og ressurser og avfall

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

Fakta om stillingen:

Firma: Rambøll

Fylke: Trøndelag

Sted: Trondheim

Søknadsfrist: 05.11.2024

Vi jobber med vår ambisiøse strategi, "The Partner for Sustainable Change". Strategien innebærer at vi tar en ledende rolle som en samarbeidspartner for våre kunder når industrier skal bygges, byer skal utvikles, og anleggstiltak skal gjennomføres. Sammen med kundene bidrar vi til å redusere klimagassutslipp, ressursuttak og tap av natur. Våre råd fører til endring og et mer bærekraftig samfunn.

Markedsenheten Miljø er sentral i vår strategi. Rambøll er rangert som verdens sjuende største miljø- og bærekraftrådgiver, og i Norge er vi en solid enhet i vekst. Vi bygger de sterkeste fagmiljøene innen miljø- og bærekraftfeltet i landet, med vår brede kompetanse, prosjektportefølje og kunder som kommuner, prosessindustrien, fornybare energiselskaper, utbyggere, samt kunder innen vei og anlegg. Vi har kunden i sentrum. Vi arbeider sammen med kunde for å finne de bærekraftige alternativene, og leverer høy kvalitet i prosjektene. Vi samarbeider med de kundene Rambøll jobber med, både nasjonalt og globalt, noe som gir deg muligheten til å jobbe med en svært variert prosjektportefølje.

Synes du dette høres spennende ut? Da kan denne stillingen være en perfekt mulighet for deg! Bli med i markedsenhet Miljø som vår nye Avdelingsleder for Miljø- og bærekraftledelse, LCA, sirkularitet og ressurser og avfall, og hjelp oss med å nærme oss en mer bærekraftig fremtid. 

Din nye stilling og team

Avdeling for LCA, sirkularitet og Miljø- og bærekraftledelse er én av fire avdelinger i markedsenheten Miljø. Vi har bred kompetanse innen miljø- og bærekraftledelse, livssyklusanalyser, sirkularitet samt ressurser og avfall. Avdelingen består av rundt 20 ansatte. Videreutviklingen av avdelingen er avgjørende for å møte økt etterspørsel i markedet og for å realisere Rambølls strategi.

Som avdelingsleder i vår markedsenhet Miljø, blir du en del av et veletablert og velfungerende lederteam. Vi jobber strategisk og markedsrettet for å utvikle fagmiljøet, og du vil rapportere til markedsdirektøren for Miljø. I samarbeid med kolleger på tvers av kontorer i Norge og internasjonalt, vil du ha ansvaret for en avdeling med dyktige medarbeidere fra Kristiansand til Trondheim. Din oppgave blir å skape et ledende fagmiljø innen våre disipliner og sikre vekst og utvikling innen fagområder, oppdrag, medarbeidere og forretning. Markedsenheten er tett knyttet til våre globale faglige utviklingsnettverk.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

  • Personal
  • Strategisk og faglig utvikling av våre ettertraktede miljøtjenester
  • Økt markedsandel
  • Organisasjonsutvikling og vekst
  • Lønnsomhet
  • Innovasjon 

Om deg

Vi ser etter deg som er en engasjert og inkluderende leder som samarbeider med kunder, partnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll. Vi ønsker at du har:

  • Erfaring som leder og interesse for å utvikle deg videre
  • Relevant fagkompetanse med universitets- eller høyskoleutdanning som bakgrunn
  • Forretningsforståelse
  • Nettverk av kontakter med kunder og partnere
  • Snakker og skriver flytende norsk
  • Interesse for miljø og bærekraft 

Hva vi tilbyr deg

  • lederutvikling
  • Nettverk med gode ledere som følger våre lederprinsipper
  • Inspirerende kolleger, kunder og prosjekter
  • Et selskap med bærekraft i alt vi gjør
  • Langsiktige tenkningen typisk for et selskap som eies av en stiftelse
  • Arbeide i et globalt marked med kolleger over hele verden!
  • Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår
  • Private helse- og livsforsikringer 

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn søknad ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV.

Frist: 05.11.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om denne stillingen, er du velkommen til å kontakte Markedsdirektør for Miljø, Vibeke Riis, for en hyggelig prat. Mobil 950 80 010. 

Jobb i hjertet av bærekraftig endring med Rambøll Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 12 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som et stiftelseseid selskap med mennesker i fokus, tror vi at formålet med bærekraftig endring er å skape en blomstrende verden for både natur og mennesker. Så det er der vi starter – og hvordan vi jobber. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre områder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger for våre kunder og samfunnet. 

Likestilling, mangfold og inkludering

Likestilling, mangfold og inkludering er kjernen i det vi gjør. Hos Rambøll tror vi at mangfold er en styrke og at ulike erfaringer og perspektiver er avgjørende for å skape virkelig bærekraftige samfunn. Vi er forpliktet til å tilby et inkluderende og støttende arbeidsmiljø hvor alle kan blomstre og nå sitt potensial. Vi vet også hvor viktig det er å oppnå riktig balanse mellom hvor, når og hvor mye du jobber. Hos Rambøll tilbyr vi fleksibilitet som en del av vår positive og inkluderende tilnærming til arbeid. Vi inviterer søknader fra kandidater med alle bakgrunner og kjennetegn. Vennligst gi oss beskjed hvis det er noen tilpasninger vi kan gjøre i søknadsprosessen for å gjøre den mer komfortabel for deg. Du kan kontakte oss på job.advert.accessibility@ramboll.com med spørsmål relatert til dette.

SØK STILLING

Powered by Labrador CMS