Prosjektutvikler

AF Bygg Østfold er en solid entreprenørbedrift med Østfold og søndre del av Follo som markedsområde. Vår virksomhet er prosjektbasert og vi gjennomfører store, komplekse byggeprosjekter for private og offentlige kunder. AF Bygg Østfold er en del av AF Gruppen.

Firma AF Bygg Østfold
Fylke Østfold
Sted Råde
Søknadsfrist 13.02.2024

Stillinger (135)

AF Bygg Østfold er den ledende entreprenøren i Østfold på både offentlige og private bygg. Vi jobber med store, samfunnsnyttige prosjekter og har en klar målsetning om å skape verdier både for våre kunder og eiere. Nå er vi på jakt etter en prosjektutvikler som vil få ansvar for å identifisere og utvikle prosjekter i samspill med andre.

I rollen som prosjektutvikler vil du både få utfordringer og muligheten til å påvirke.
Du vil få ansvaret med å lede prosesser og å drive utvikling av prosjekter fra konsept til utførelse, i tett samarbeid med kollegaer og kunder. Jobben er både variert og utfordrende og passer godt for deg som har erfaring fra prosjektledelse i vår bransje.

Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, og at du får muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Vi ser etter deg som har høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra prosjektutvikling eller prosjektledelse. Du har god kjennskap til byggeprosess, Norsk Standard og gjeldende lovverk. Du bruker digitale verktøy som en naturlig del av hverdagen, og har god kunnskap knyttet til tegningsutveksling.

Vi ønsker også at du er kundeorientert og en god relasjonsbygger som samarbeider godt med andre. Du trives i en hektisk arbeidshverdag, og er nøyaktig og strukturert i ditt arbeide. Du bør også ha god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Kjenner du deg igjen i dette, og vil være med på å utvikle AF Bygg Østfold videre, så håper vi at vi hører fra deg!

Kontaktpersoner:

Morten Midtskog

Direktør, AF Bygg Østfold
Tlf: +47 900 84 911
E-mail: morten.midtskog@afgruppen.no

Kristin E. Sørlie

HR-sjef
Tlf: +47 950 48 814
E-mail: kes@afgruppen.no

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS