Gruppeleder landskapsarkitektur

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Østfold
Sted Fredrikstad
Søknadsfrist 30.01.2024

Stillinger (135)

Med våre 100 landskapsarkitekter er Multiconsult et av Norges største fagmiljøer innen landskapsarkitektur. Gjennom oppdrag og tett samarbeid på tvers av kontorene har vi god tilgang på vår samlede kompetanse. Seksjon Arealplan og landskapsarkitektur består av 13 dyktige og engasjerte medarbeidere. Landskap utgjør 8 av disse. Erfaringen i gruppa spenner fra ett til 50 år. Vi jobber både lokalt og nasjonalt med spennende prosjekter knyttet til veg- og gater, plasser – og torg, park- og aktivitetsanlegg, helsebygg, skole- og barnehageanlegg, boligfelt, nærings-, industri- og energiprosjekt. Å kunne jobbe med flere typer prosjekt og ulike kunder gjør at vi har varierte arbeidsdager.

Hva innebærer gruppelederrollen?

Som gruppeleder er du faglig ansvarlig i seksjonen. Du vil ha ansvar for å koordinere faggruppen, herunder fordele og koordinere oppgaver, holde oversikt over belegg og kapasitet samt delta aktivt i seksjonens markedsføring- og tilbudsarbeid. Din rolle er å motivere teamet og bidra til at seksjonen når sine økonomiske, vekst- og utviklingsmål. Du vil påse at gruppens virksomhet drives forsvarlig, i tråd med selskapets krav og styringssystem, relevante lover og myndighetskrav. Du vil også ha ansvar for samhandling med relevante fagmiljøer i og utenfor eget selskap og ansvar for utvikling av gruppens samlede kompetanse. Du har dialog med andre ledere i selskapet innen fagområdet og deltar i styringsgruppen for kompetansenettverket.

Denne rollen rapporterer til seksjonsleder. Gruppelederrollen innebærer ikke personalansvar.

Hvem er du?

Vi søker en dyktig, initiativrik og erfaren landskapsarkitekt/landskapsingeniør som brenner for faget. Du må være en lagbygger som evner å skape gode relasjoner til medarbeidere og kunder, samtidig som du har interesse for faglig kvalitet og det å skape gode resultater. Du bør være mulighetsorientert, framoverlent og ha et motiverende og smittende engasjement. I tillegg bør du kunne ivareta våre kunders perspektiv, forstå deres behov og finne gode løsninger på deres utfordringer. Det er viktig at du vet hva som skal til for å skape de gode kunderelasjonene.

Vi ønsker at du har prosjekteringserfaring og gjerne erfaring med disiplin- og oppdragsledelse.

Videre bør du ha kjennskap til relevante myndighetskrav og lovverk, herunder god kjennskap til plan og bygningsloven.

Hva kan vi tilby deg?

  • Spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver med mulighet til å utvikle fagområdet og faggruppen videre
  • Langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og- utvikling.
  • Et tverrfaglig, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø.
  • Bedriftsidrettslag med et stort utvalg av tilbud og ulike sosiale arrangementer.
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Bredt utvalg firmahytter

Multiconsult Østfold har i dag ca. 190 medarbeidere. Vi holder til i moderne og trivelige lokaler på brygga i Fredrikstad sentrum, i Møllebyen i Moss og på Sørlie-torget i Sarpsborg.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad. Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Kjersti Lie Løvik

Seksjonsleder

47267953

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS