Arealplanlegger

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
Fylke Østfold
Sted Fredrikstad
Søknadsfrist 05.02.2024

Stillinger (135)

Å kunne møte og bidra til det grønne skiftet er viktig for Multiconsult. Våre arealplanleggere har sentrale roller i våre oppdrag, og er dermed viktige bidragsytere i å sette og følge opp bærekraftsambisjonene i de ulike oppdragene.

Vi er et av Norges ledende planmiljøer. Gjennom oppdrag og tett samarbeid på tvers av lokasjoner har vi god tilgang på vår samlede kompetanse.

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe i både store, tverrfaglige infrastruktur- og byutviklingsoppdrag og i lokale plan- og utredningsoppdrag. Vi tilpasser oppgavene så langt som mulig til ansattes ønsker og evner. Dine arbeidsoppgaver vil kunne være knyttet både til å lede og styre areal- og utredningsoppgaver, samt bistå som prosjektmedarbeider i ulike planoppdrag.

Vi jobber både lokalt og nasjonalt med spennende prosjekter knyttet til byutvikling og transformasjon, vei- og gater, boligfelt, nærings- og, industriprosjekter. Å kunne jobbe med flere typer prosjekter og ulike kunder gjør at vi har varierte arbeidsdager som for eksempel kan innebære:

  • Kommune(del)planer
  • Reguleringsplaner
  • Konsekvensanalyser
  • Lokaliserings- og mulighetsstudier
  • Steds – og arealanalyser
  • Oppfølging av leveranser og fremdrift, samt kommunikasjon både internt og mot kunde

Du vil bli en del av Multiconsults kompetansenettverket innen arealplan- og utredning. Dette er et nettverk for alle som jobber med areal- og samfunnsplanlegging hos oss. Fagnettverket bidrar til et høyt faglig nivå og at vi har betydelige ressurser å spille på.

HVEM ER DU?

Vi søker en positiv, faglig dyktig og engasjert person, med evne til å bidra sterkt inn i et godt fagmiljø. Du må ha gode samarbeidsevner, god tverrfaglig forståelse og trives med å jobbe i tverrfaglige team. Du må også kunne jobbe strukturert og selvstendig, samt være resultat- og løsningsorientert.

Du bør ha relevant utdanning fra universitet/høyskole og minimum 5 års relevant erfaring. Du bør ha erfaring fra ulike typer areal- og utredningsarbeid på flere plannivå, herunder også erfaring med konsekvensutredninger.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende stilling med utfordrende arbeidsoppgaver
  • Langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
  • Gode kollegaer og flotte, sentralt plasserte kontorlokaler på brygga i Fredrikstad sentrum.
  • Et tverrfaglig, inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med et stort utvalg av tilbud og ulike sosiale arrangementer.
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En medeierskapsordning som bl. annet inkluderer et årlig aksjekjøpsprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Bredt utvalg firmahytter

Seksjon Arealplan og landskapsarkitektur består av 13 dyktige og engasjerte medarbeidere, hvorav seks har arealplanbakgrunn. Seksjonen er lokalisert ved vårt kontor i Fredrikstad, men det vil være mulig å sitte i Moss eller Sarpsborg om det er ønskelig.

Multiconsult Østfold har i dag ca. 190 medarbeidere. Vi holder til i moderne og trivelige lokaler på brygga i Fredrikstad sentrum, i Møllebyen i Moss og på Sørlie-torget i Sarpsborg.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad. Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg! For ytterligere informasjon om stillingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Ytterligere informasjon:

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her.

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Kontaktpersoner:

Kjersti Lie Løvik

Seksjonsleder

47267953

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS