Kontraktsrådgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Fakta om stillingen:

Firma: Multiconsult

Fylke: Oslo

Sted: Oslo

Søknadsfrist: 21.10.2024

Er du en erfaren prosjekterings- eller oppdragsleder med interesse for kontrakt?

Multiconsult utvider vårt team og søker en dyktig prosjekterings- eller oppdragsleder som nå ønsker å tre inn i en ny rolle som kontraktsrådgiver. I den nye rollen vil du ta et steg ut av den operative prosjekthverdagen, og tre inn i en mer overordnet rolle hvor du skal støtte og veilede andre ledere, gjennom bistand i ansvarssaker og kontraktsrådgivning i alle faser av prosjektene våre. 

Stillingen vil ha ansvar for å bistå rådgivere og ledelsen med å løse utfordringer knyttet til faser av oppdrag og ansvarssaker. Dette innebærer å koordinere ansvarssaker, bistå med kontrakts rådgivning i tilbuds- og kontraherings – og oppdragsgjennomføringsfasen. Du vil drive forebyggende arbeid med kompetanseutvikling og kursvirksomhet internt, og være med på møter med toppledelsen i Multiconsult Norge gjennom ansvarsrådet. 

Du vil bli en del av et dyktig team, bestående av sivilingeniører og advokater, som jobber tett sammen på vårt hovedkontor på Skøyen, samt at vi samarbeider med mange eksterne. 

Vi ser etter deg med ingeniørutdannelse og solid erfaring innen kontrakt- og oppdragsledelse fra rådgiverbransjen. Du har god innsikt i utførende og helhetlig prosjektgjennomføring og har selv vært prosjekterings- eller oppdragsleder. Du ønsker nå å bruke all din erfaring med prosjektstyring og prosjektledelse til å støtte våre ledere i kontraktsaker. Kanskje du ønsker å tre ut av den operative prosjekthverdagen for noen år for å fylle på med kompetanse, eller du ser dette som et interessant sted å «lande» etter en lang og tro tjeneste i prosjekt? Da vil vi gjerne diskutere denne muligheten med deg. 

Som person er du trolig både strukturert og analytisk, og har god kommersiell forståelse. Du trives med høyt tempo, drives av å løse utfordringer og evner å samle tråder og ser helheten. Du har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig. Gjennom din brede kompetanse evner du å raskt få tillit og troverdighet internt og eksternt, inkl. hos ledelsen i Multiconsult Norge. 

GreatPeople bistår Multiconsult i rekrutteringsprosessen. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med; Recruitment Director, Espen Steinsrud; es@greatpeople.no / +47 92415227 eller Research Manager, Anne-Sophie Tvegård; ast@greatpeople.no / +47 988 76 850. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Hvorfor Multiconsult? 

Hos oss får du muligheten til å jobbe med noen av de mest komplekse og spennende prosjektene i markedet, der din ekspertise vil være avgjørende for å sikre gode resultater. 

Du får spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan som sikrer personlig og faglig vekst, med skreddersydde kompetanseutviklingstiltak som støtter din ønskede karrierevei. Multiconsult er kjent for sitt inkluderende og sosiale arbeidsmiljø. Vi tror på at godt samhold skaper motiverte medarbeidere, og derfor tilbyr vi bedriftsidrettslag, firmahytter, sosiale arrangementer og avdelingsturer som bygger et sterkt fellesskap. 

I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger, samt en medeierskapsordning som gir deg mulighet til å delta i vårt årlige aksjekjøpsprogram. 

Ytterligere informasjon 

I Multiconsult kan du komme som du er. Vi skal gjøre vårt for å gi deg utviklende oppgaver i et arbeidsmiljø du trives i. Vi verdsetter en mangfoldig kultur kjennetegnet av erfarings- og kunnskapsdeling på tvers, og gleder oss til å høre hvordan du vil bidra inn i miljøet vårt! 

Før ansettelse i Multiconsult vil du bli bedt om å fremlegge gyldig bevis på bestått høyere utdannelse, herunder fagbrev, bachelor-, master- og doktorgrad. Vi anbefaler derfor at du legger ved disse dokumentene i søknaden din. Med gyldig bevis menes fagbrev og vitnemål. Er hele, eller deler av, utdanningen din gjennomført i utlandet kan du bli bedt om å legge frem bevis på HK-dir.-godkjent utdanning (Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse). Les mer om automatisk og profesjonsgodkjenning av utdanning her. 

Videre gjør vi oppmerksomme på at arbeidsspråket i Multiconsult er norsk. Våre prosjekter krever god forståelse for norske regelverk og prosedyrer, og det er derfor en forutsetning at du behersker språket, både muntlig og skriftlig, med mindre noe annet er spesifisert i stillingsutlysningen.

Søk på stillingen her

Powered by Labrador CMS