Prosjektleder

MB Stillas AS (Mylift & Borud Stillas AS) er nå blitt en del av Renta AS. Renta AS ble etablert som selskap i Norge i 2018, da det finske morselskapet Renta Oy kjøpte vestlandsfirmaet Flexleie (50 ansatte og 120 mill. i omsetning). I 2021 kom nordnorske Byggesystemer med på laget (180 ansatte og 285 mill. i omsetning). I april i 2022 ble østlandsaktøren Utleiesenteret kjøpt opp (80 ansatte og 305 mill.). I 2023 ble Høyde-Service Utleie og Mylift Gruppen kjøpt og er dermed også en del av Renta. Renta AS er nå blant de største selskapene innen utleie av maskiner, stillas og øvrig utstyr til bygg- og anleggsbransjen. Vi er over 650 ansatte fordelt på 32 avdelinger. MB Stillas bytter navn til Renta Stillas og fortsetter i ett eget selskap. Som en totalleverandør av alle typer stillasløsninger tilbyr vi utleie, frakt og montering av stillas i ett og samme firma. Dette gjør oss til en svært pålitelig og konkurransedyktig stillasentreprenør. For å lykkes med videre vekst og fremgang er vi avhengige av å ha flere dyktige og motiverte medarbeidere.

Firma MB Stillas
Fylke Innlandet
Sted Hamar
Søknadsfrist 08.10.2023

Stillinger (135)

Vil du være med å styrke vår posisjon i et spennende marked? Vi søker en prosjektleder til vår avdeling på Hamar!

Vi søker en erfaren og dedikert prosjektleder til vår avdeling på Hamar. Oppdragsmengden er økende, og vi ønsker med det en prosjektleder som kan bidra til å styrke vår virksomhet og sikre at våre prosjekter gjennomføres effektivt og i tråd med høye standarder for kvalitet og sikkerhet.

Som prosjektleder vil du ha en sentral rolle i planleggingen og den daglige driften av prosjektene. Du vil jobbe tett sammen med øvrige i organisasjonen for å sikre en effektiv og sikker gjennomføring av prosjektene. Du vil være delaktig i oppfølgningen av fremdriftsplanen, og sørge for å utføre bestillinger og rekvirere nødvendig utstyr. Videre vil en sentral oppgave være å ta seg av mannskapsplanleggingen og bidra til HMS- og kvalitetstiltak på prosjektene. På bakgrunn av dette skal du sikre en effektiv, sikker og økonomisk drift av prosjektene.

Hvem er du?

Som prosjektleder er du opptatt av å oppnå gode resultater, finne gode løsninger og være en god lagspiller. Du er strukturert og selvgående. Du har gode kommunikasjons- og lederegenskaper, og er genuint opptatt av å bygge sterke team. Du er kommersielt anlagt og ønsker å bistå med å videreutvikle vår posisjon i et spennende marked.

Vi tror du har erfaring fra stillasbransjen eller bygg- og anleggsbransjen, samt erfaring som prosjektleder. Du har gode IT kunnskaper og erfaring med bruk av programvare innen bransjen.

Hva får du:

En jobb med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Du blir en del av er godt arbeidsmiljø hvor lagånd og samspill på tvers av avdelingene kjennetegner oss. Du får jobbe i et ambisiøs og offensivt selskap med kollegaer som har pågangsmot og evne til å lykkes. Selskapet er preget av solide økonomiske resultater, tilfredse kunder og høy kvalitet i våre leveranser. Hos oss får du gode muligheter for faglig og personlig utvikling og konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Greit å vite:

  • Søknadsfrist: 08.10.2023
  • Lokasjon: Hamar

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med daglig leder, Kristian Borud i MB Stillas AS. Epost: kristian@mbstillas.no, Mobil: 481 06 887.

MB Stillas er opptatt av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av kjønn, nasjonalitet, livssyn og etnisk bakgrunn. Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS