Prosjektleder og Anleggsleder Innlandet

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,3 milliarder (2022), og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Firma Veidekke Bygg
Fylke Innlandet
Sted Ringsaker/Hamarregionen
Søknadsfrist 15.10.2023

Stillinger (135)

Prosjektleder og Anleggsleder til vår byggvirksomhet i Innlandet

Hos oss i Distrikt Indre Østland er vi på utkikk etter to faglig dyktige kollegaer – en prosjektleder og en anleggsleder. Vi ser etter deg har et sterkt ønske om å sette kvalitet og bærekraft ut i praksis på våre byggeplasser.

Vi har distriktskontor på Rudshøgda og avdelingskontorer i Lillehammer og Gjøvik og utfører primært prosjekter i Hamar, Lillehammer, Gjøvik og omlandskommunene.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret for prosjektene og i tillegg delta i tilbudsarbeid/markedsarbeid og prosjektutvikling. Du vil ha kundeansvar og du vil ha det overordnede personal-, økonomi- og HMS-ansvaret i prosjektene. Du vil jobbe i team sammen med dyktige medarbeidere i Veidekke og leverandører/UE/rådgivere. Som prosjektleder inngår du i vår ledergruppe.

Som anleggsleder har du ansvaret for prosjektenes samlede produksjon. Du må inneha god kontraktsforståelse, kunne fremdriftsplanlegging, innkjøp, HMS og økonomi. Du vil jobbe i team sammen med dyktige medarbeidere i Veidekke og leverandører/UE/rådgivere.

Hvem er du?

Vi søker i utgangspunktet etter deg som har både en teoretisk bakgrunn og byggeteknisk erfaring. Samtidig tror vi at allsidig erfaring fra entreprenørvirksomhet vil kunne kompensere for formell utdanning. Vi ser det som en fordel at du har erfaring med total-, samspill-, general- og hovedentrepriser.

Du bruker digitale verktøy aktivt og er opptatt av å bidra til å dra bransjen vår i en «grønnere» retning med smarte og effektive løsninger både for våre kunder og for oss som selskap. HMS sitter selvfølgelig i ryggmargen hos deg. Som leder er du tydelig, trygg og raus og glad i folk. Du skaper både struktur og motivasjon i teamet ditt og er lagspiller både i ute i felt, på brakka og på kontoret.

Prosjektene i Distrikt Indre Østland strekker seg over et stort geografisk område og du er vant til å være på farten. Til disse to stillingene hører vi gjerne spesielt fra deg som er bosatt i Ringsaker/Hamarregionen da vi tilstreber både å ha faglig kompetanse spredt i hele vårt distrikt samtidig som de vi ansetter skal kunne ha en god kombinasjon av både jobb og fritid.

Vi tilbyr

Om du er den rette for oss kan vi tilby gode utviklingsmuligheter i en stor organisasjon som ønsker å være en aktiv pådriver for det grønne skiftet. Vi jobber både for å redusere negativ påvirkning på omgivelsene fra vår egen virksomhet, og hjelpe kundene våre å nå sine bærekraftmål.

Som en del av vårt team i Indre Østland vil du både som prosjektleder og anleggsleder få en selvstendig og ansvarsfull jobb blant mange faglig dyktige kollegaer. Vi har en uformell omgangstone og et godt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å få til ting sammen og deler kompetanse og erfaringer for å finne de gode løsningene. Stor takhøyde, faglig nysgjerrighet og humor setter vi pris på hos oss.

Som ansatt i Veidekke har vi dessuten gode pensjons- og forsikringsordninger og gode muligheter for kurs og opplæring. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ser frem til å høre fra deg – velkommen som søker hos oss!

Kontakt

Geirmund Østvold

951 36 636

Ingrid Schrøder Jansson

950 61 539

Søk stilling

Vis flere stillinger:

Powered by Labrador CMS